Whirlpool adg 7340 service manual met spoed gevraagd!

Laumi

  • #1
Mijn vaatwasser geeft (zoals ik al gelezen heb) de welkende piepjes en knipperende lampjes. na alle gerelateerde onderwerpen zorgvuldig tot mij te hebben genomen kwam ik er dus achter dat het meerdere problemen kunnen zijn.

het grootste probleem is alleen dat ik een inbouw vaatwasser heb die bij de koop van me huis er al inzat. ik heb dus totaal geen papieren vd vaatwasser en de vorige eigenaar ook niet meer. :cry:

nu wordt het dus een drama om achter de juiste foutcode te komen, dus zou iemand mij aub aan een service manual kunnen helpen!? :?

alvast bedankt
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
Wat voor code geeft hij aan en hoe vaak knipperen de lampjes
 

Laumi

  • #3
Nou ben er dus gister achter gekomen dat knipperen een code is alleen heb nog niet naar gekeken hoe en wat, dacht eerst maar eens een service manual te scoren.

verslag had ik gezien, is om de machine te resetten met testprogramma maar dan blijft probleem hetzelfde.
evengoed bedankt

@ iederenn: tips om aan een manualhandboek/papieren enz. te komen zijn ook welkom! heb al gegoogled maar krijg dan alleen gebruiksaanwijzing van hoe de wasser werkt maar daar staan geen foutcodes in. verders kom ik iig nix op het net tegen, zo oud zal de mijne waarschijnlijk zijn :(
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #4
Maar wat is het probleem dan.
Omschrijf dat eens wat meer

krijgt hij geen water of pompt niet

want service manual zal wel een probleem worden.
 

Laumi

  • #6
@stefanD: bedankt dat is dus wat ik zoek maar helaas kan er geen download gemaakt worden, link doet wel maar dan krijg je bij 'get manual' een error en moet je lid worden of zoiets :(

@henk: ik moet nog precies uitzoeken wat ie doet, want had hier een en ander gelezen wat ongeveer bij mij ook voorkwam maar tijdens het lezen kwam ik dus achter de codes die de wasser aan kan geven dus werd het voor mij (zonder papieren vd wasmachine) compleet onduidelijk wat het probleem kan zijn.... :?

wat er tot nu toe gebeurd: vaatwasser pompt water, draait dan tijdje en gaat plots piepen net zolang tot deur open doe, je hoort hem stoppen met draaien en water weer weg pompen, deur open zie je dat start knopje knipperd en water is weg, machine dus droog.

dit is het ongeveer en heb dus nog niet in de gaten gehouden hoeveel piepjes en knippertjes omdat ik niet wist dat dit een betekenis had. werd gek van gepiep en zette hem uit om vervolgens weer te proberen. dit is 1 keer gelukt toen deed ie het weer tijdje maar nu herhaald ie telkens wat ik beschreven heb en wast dus niet meer :x
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #7
Waarschijnlijk lekkage en daardoor water op de bodemplaat, de vlotter schakelt de pomp in, de machine doet verder niets meer.
Verwijder de plint of een zijpaneel van de machine en kijk of er water op de bodemplaat staat.
Maak de bodemplaat droog (stekker uit het stopcontact), zet de machine weer aan en kijk waar het lekt en verhelp de lekkage.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu