Welk Geberit inbouwreservoir heb ik nodig?

Bugboy

  • #1
Ik ben mijn badkamer aan het verbouwen en daarbij wil ik ook graag een Geberit DuoFresh systeem inbouwen. Die is alleen leverbaar als DuoFix (111.358.00.5) en GIS (461.370.00.5) uitvoering.

Mijn huidige reservoir zit in een spouwmuur gemetseld en die heb ik alvast losgehakt. Deze spouwmuur is overigens geen buitenmuur, maar een tussenmuur. Isolatie lijkt me dan ook geen probleem. Het ziet er nu zo uit:



Normaal gesproken zou ik denk ik voor een Sanbloc (440.300.00.5) kiezen, maar daar heb je geen DuoFresh uitvoering van. Het liefst zou ik de DuoFix gebruiken (ruimte is er wel), maar hoe ga ik zorgen dat die genoeg steun heeft op de grond? Kan ik een DuoFix ook alleen aan de muur bevestigen of moet ik een soort van ondersteuning maken?
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
Laat je evt. even goed voorlichten bij een sanitair speciaal zaak wat evt. meerdere mogelijkheden zijn.
 

Bugboy

  • #3
Daar kreeg ik te horen dat ik weer een SanBloc moest installeren en het DuoFresh systeem maar moest vergeten. Maar ik houd wel van een uitdaging.

Ik denk dat ik aan de onderkant een blok ga maken die over de spouw valt. Daar ga ik dan een DuoFix op ga plaatsen. Die ruimte heb ik wel, omdat de hele badkamervloer toch wat hoger komt te liggen. Verbinding tussen de beide muren is geen probleem lijkt me. Met een SanBloc maak ik indirect ook zo'n verbinding.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu