Vriezer tikt. antwoord op vraag hoe front te verwijderen.

Gillisv

  • #1
Beste Phil,

Op de hoeken, aan de onderzijde van het frontje zitten zowel links als rechts, plaatjes van ongeveer 3x3 cm met 'n gat in.
Die plaatjes moet je verwijderen, dan zie je de schroefjes waar je het frontje mee losneemt. Aan de kant waar niet het deurscharnier zit gaat dat gemakkelijk. Om het plaatje aan de andere kant te verwijderen, moet je de deur er even afnemen. Dit gaat als volgt: onderdrempel verwijderen, door deze naar je toe te trekken, dan zie je een schroef die je moet verwijderen, je kunt ook de zeskantige boutjes verwijderen, wel even iemand de deur vast laten houden, anders loop je de kans dat je ruzie met de deur krijgt.
Tot slot veel succes, en graag t.z.t. de afloop.
M.v.g. gillisv.


Op priveberichten kan niet worden geantwoord, zie de gebruiksaanwijzing van het forum, vandaar deze wijze via het forum.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Waar hoort dit bij ?
 

H@ns

  • #3
Waarschijnlijk heeft Gillis een privébericht ontvangen van iemand en plaatst zijn antwoord nu op deze wijze leid ik af uit dit verhaal:
Gillisv schreef:
Op priveberichten kan niet worden geantwoord, zie de gebruiksaanwijzing van het forum, vandaar deze wijze via het forum.
Overigens onzin want iederdeen mag privé doen wat hij wil en beantwoorden wie hij wil, die keuze is geheel vrij!
hier zijn geen regels voor! er mag wel wát hier...
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu