Vloerverwarming en blauwe hardsteen

Marjan putman

  • #1
Wij willen overal vloerverwarming.....en ook overal blauwe hardsteen. Sommigen raden ons dit af, omdat de vloer zou 'scheuren' na verloop van tijd? Wie heeft hier ervaring mee? Waar houden we best rekening mee?
 

Utreg

Vaste Beantwoorder
  • #2
Marjan, vraag het eens aan de vloerenlegger,die zal garantie geven bij het leggen.


Verder lijkt het mij geen probleem als ze goed in de cement gelegd worden.
 

Marjan putman

  • #3
Onze vloerenlegger zegt ook te denken dat het geen probleem is maar hij heeft er nog geen ervaring mee. Het is gewoon onze metselaar die gaat vloeren en hij is dus geen expert in blauwe hardsteen...
Nog iemand aandachtpuntjes hierrond?
 

Xr8

  • #4
Kan de leverancier niet aangeven of dit problemen gaat geven? Het lijkt me dat dit toch vaker voorkomt, vloerverwarming onder dit soort materialen.

Succes
 

H@ns

  • #5
een vloerleverancier schreef:
De Aziatische blauwe hardsteen lijkt qua uiterlijk veel op de Belgische hardsteen, een van de grote verschillen zijn de marmer-aders die in de Aziatische hardsteen zitten. Deze geven de vloer een mooie authentieke uitstraling. De hardsteen-tegels kunnen prima binnen worden toegepast. Ze gaan goed samen met vloerverwarming, en kunnen dus in elk vertrek worden gebruikt. Verder worden ze niet glad als ze nat zijn, ideaal dus voor badkamers of zwembaden!
Ik zie niet in waarom hardsteen eerder zou scheuren dan keramische tegels?!

Ik denk dat dit weer eens zo'n fabel is van mensen die "ergens wel eens iets gehoord hebben" en dan lekker mee gaan praten.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu