Vinyl op MDF op vloerbedekking

Lariday

  • #1
Wij wonen in een jr 30 woning met houten vloeren.
In de vorige kinderkamer hebben we laminaat gelegd maar dat kraakt vreselijk en is erg gehorig. Deze kamer hebben we vloerbedekking liggen met groene matten eronder, daar hebben we MDF opgelegd en nu het Vinyl. Wij dachten dat dat mooi zou dempen maar de vloerenlegger zei dat dat absoluut geen goede ondergrond is. Het ligt er nu dus wel in en het veert inderdaad wel wat, moeten of kunnen we dit nog herstellen?
 

wverschoor

  • #2
Als het een goede stoffeerder was had hij het niet mogen leggen vinyl moet een harde ondergrond hebben en heel glad vinyl leggen is een vak en als je het weg gaat halen kijk uit dat het niet scheurt en ook niet knikken

gr walter
 

Mn22

Vaste beantwoorder
  • #3
Maar soms wil de klant ondanks advies toch het onmogelijke. Het ligt niet altijd aan de stoffeerder.

Voor vinyl heb je speciale ondervloerplaten die je kunt toepassen als de houten vloer niet vlak genoeg is. Kost wel een paar centen.

Nu rest er niets anders dan het vinyl op te rollen en de oude lagen tapijt etc. te verwijderen. Vervolgens de juiste platen aanbrengen en het vinyl weer uitrollen.je moet wel geluk hebben dat het vinyl weer precies goed past na het uitrollen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu