Verstopping badkamer

Mon

  • #1
Een week geleden een verstopping in de badkamer, douche, bad, en toilet loopt niet af. Water in toilet tot de rand. Bedrijf laten komen om te ontstoppen met een veer met ketting aan. Wc pot verwijderd en veer erin. Veer is op 10 meter, begint het bad leeg te lopen. Nog 2 meter opgeschoven, veer eruit, niets te zien aan de veer, dus waarschijnlijk kalk afzetting zegt dhr. Buis is nu weer schoon, garantie 3 maanden. Gisteravond weer plots een verstopping, douche loopt niet af en water in toiletpot stijgt bij gebruik wasbak. Vanmorgen tijdens douchen loopt het water weer gewoon weg en ook bij doorspoelen toilet.
Iemand een idee hoe dit kan? Nou is me verteled dat ik het evt zelf kan oplossen door een fles sla olie door het toilet en de afvoer te schudden. Dit is zwaarder dan water en zou zo de verstopping mogelijk kunnen losweken??
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
Geen slaolie er in doen!

Verstopping kan ook verder dan 10 meter zitten!

evt met hogedrukspuit schoon maken

Ook kan de leiding ergens verzakt zijn

mocht het na het ontstoppen nog voorkomen controleer de ontspanning en evt kan je met een camera inspectie uit oefenen in je riolering

Succes
 

Peter

Specialist Bouw/Sanitair
  • #3
Nou is me verteled dat ik het evt zelf kan oplossen door een fles sla olie door het toilet en de afvoer te schudden. Dit is zwaarder dan water en zou zo de verstopping mogelijk kunnen losweken??
Nou diegene die je dat verteld heeft, gelooft zelf ook nog in sprookjes.
Slaolie blijft namelijk op het water drijven.

Dus zoals Henk al aangaf, nooit geen slaolie gebruiken hiervoor.
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #4
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu