Vaatwasser Whirlpool dwf406 stopt na 5 min

Joke

  • #1
Hallo allemaal,

Ten eerste mijn complimenten voor jullie fantastische site. Ik heb er al heel veel nuttige info afgeplukt. Zelfs zoveel dat na veel bloed (die randen zijn echt scherp), zweet en tranen (het huilen staat mij nu nader dan het lachen) :cry: mijn vaatwasser het vanmiddag heel even heeft gedaan.

Maar ik zal bij het begin beginnen. Vorige week stopte mijn 3,5 jaar oude trouwe machine ermee. Jullie site bezocht en ja hoor: lekkage. Een heel dun stukje vastgegoten (welke idioot heeft dat verzonnen? Slang afgesneden en er een dikke rubber slang overheen gejast met 2 vette slangenklemmen. Hoera het lek was dicht. Eerst testen, niets hoor. Geen lekkage meer maar hij pompte af, ging brommen en weer afpompen, etc.

Weer jullie site opgezocht en bij de pomp terecht gekomen. Hmmm, schoepje draaide goed, aha stekkertje van de pomp los. Het kan er op twee manieren in dus op hoop van zegen maar en ja hoor feest, hij deed het weer. Alle platen er weer in geschroefd, op zijn plek geduwd en daar gaan we.

Maar niks hoor, nu begint hij met pompen, 5 min ofzo en slaat dan aan het piepen. De lichtjescode is nu flits flits flits flits niks niks etc. Wat is er nu toch aan de hand? Hij heeft het vanmiddag echt gedaan. Ik heb de stekker van de pomp nog op de andere mogelijkheid ingeplugd maar niets helpt. Ook heb ik gekeken of ik de aan- en afvoerslang goed boven elkaar had maar dat is ook het geval.

Weet iemand nog iets? Mijn man is heel de week weg dus ik kan ook niet gezellig samen afwassen... :mrgreen:

Alvast bedankt, Joke
 

Joke

  • #2
Ps. het nummer is: 8538 231 99291
 

Joke

  • #3
Woehahahahaha hij doet het! :D

Ik heb er twee pannetjes heet water ingekieperd en nog even met een sateprikker aan het membraan achter het filter gejutterd. Nu doet ie het. Ik hoop dat hij het ook blijft doen! Dus mensen geef niet op!

Bedankt voor alle superinfo op jullie forum :!:

Groetjes, Joke
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #4
Een zichzelf oplossend topic.

Ik hoop voor je dat ie het blijft doen, in elk geval tot je man terug is.

Kun je daarna gezellig samen... :wink:
 

Joke

  • #5
Hoi Kees,

Ik hoop het ook! Ook als mijn man thuis is hoor want hij kookt nogal graag en verbruikt dan zo ongeveer al het servies wat we in huis hebben!
:roll:

Groetjes Joke
 

Co de Witgoedman

  • #6
Reinig uw vaatwasser ook even met soda, dan is ie weer lekker schoon.
 

Joke

  • #7
Hoi,

Dat had ik gedaan toen ik dacht dat hij het weer deed de eerste keer.
Maar aangezien hij het daarna niet meer heeft gedaan denk ik dat de soda vast is gaan koeken bij dat membraan....
Klinkt plausibel toch?

Maar ik zal het nog een keer doen ja, bedankt voor de tip!

Groetjes Joke :P
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu