Vaatwasser whirlpool adg7566 heeft kuren

Thorsha

  • #1
Wij hebben dus een Whirlpool adg7566 vaatwasser en deze heeft kuren.
De vaatwasser begint zijn programma normaal, nadat het zeepbakje openspringt doet hij het nog enige tijd, dan gaat hij continu piepen en het startlampje gaat knipperen(zit geen ritme in, het piepen gaat ook gewoon door)

We hebben de sodatruc ook al gedaan en ik heb de bodemplaat ook al nagekeken, deze was droog. Ook de reset methode helpt niet, is er iemand die dit eerder heeft meegemaakt? :idea:
servicenr 854256601710
serienr 330227012236
type ngpm

Meer info heb ik niet, :denk:
Alvast bedankt
 

Witte Hond

  • #2
Ik vermoed dat de vaatwasser niet warm wordt, controleer dus het verwarmingselement en de ntc doormiddel van een ohmmeter.

Het verwarmingselement zal een waarde van ongeveer 20 a 30 ohm moeten hebben.
 

Thorsha

  • #3
Zal ik morgen even proberen,heb de draden van de ntc volgens mij op de print gezien.Zit hier ook de aansluiting van het verwarmingselement?
In ieder geval alvast bedankt voor de tip ga morgen deze nameten.
 

Witte Hond

  • #4
Ja de draden van het element zitten ook op de print. Vermeld hier eventueel de gemeten waarden.
 

Thorsha

  • #5
:?: Ik snap er niks van, ben al 14 dagen aan het klooien geweest en iedere keer weer de storing. Heb gisteren de plaat voor de print voor de zoveelste keer losgehad en de stekker van de ntc eraf en weer opgedaan, zover ik nu nog weet niks bijzonders gedaan. Nu heebben wij hem wer aangezet op 50 graden, hij heeft er bijna 2 uur over gedaan en droogt ook weer ??? Ga morgen de ntc en het verwarmingselement nog even meten en zal dat nog even laten weten. In ieder geval heel erg bedankt, maar begrijpen doe ik het niet.
 

Thorsha

  • #6
Heb de weerstand van de ntc en het verwarmingselement nog niet gemeten,maar wel alweer div programma's gedraaid.Het lijkt erop dat alles weer gewoon werkt,vrag niet hoe want dat weet ik niet.Heel erg bedankt voor de tips,als hij nu weer weigerd ga ik eerst deze stappen ondernemen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu