Vaatwasser Siemens SN53604/15 FD7604

Ducktails

  • #1
Hallo, ik ben nieuw hier en kwam via Google op deze site.
Er is het volgende met genoemde vaatwasser aan de hand.
Sinds vanochtend komt er geen water meer in de vaatwasser, bij het starten met de klok blijft deze staan. Het pomp geluid is er eerst wel, maar er komt geen water in. Handmatig water in de vaatwasser doen helpt, hij begint te werken. Na het verwijderen van het front zie ik geen water onder in de vaatwasser staan. Er zit een waterslot (grijs, plastic geval) op de kraan.
Wat kan mijn probleem zijn en hoe zou ik dit kunnen oplossen?

Alvast bedankt voor uw antwoord.
 

Willem67

  • #2
Graag merk, type en service nummer vermelden.
 

Ducktails

  • #3
Hallo,
zie voor type de koptekst, dus een siemens vaatwasser SN53604/15 FD7604.
 

Ducktails

  • #4
Nog enige aanvullende info over de vaatwasser. Ik heb het "soda" schoonmaak procede gedaan (handmatig gevuld). Alles is weer schitterend schoon. Echter nog steeds geen water. wel voel ik het grijze waterslot trillen. Zou deze laatste defect zijn? Wordt wel bekrachtigd maar gaat niet open??

Kan iemand zijn professionele visie hierover kunnen geven.
 

Ducktails

  • #5
Probleem is reeds opgelost, een paar tikjes op het waterslot en alles werkt weer. Is er een foefje om dit waterslot weer OK te krijgen? Waarschijnlijk zit er iets kalk tussen de afsluiter waardoor deze moelijk open gaat? Of komt het er op neer dat er een nieuw waterslot op moet?
 

Pepjo

  • #6
Je zou, mits het slot los te koppelen is van de slang, het slot een nachtje in een ontkalkingsmiddel of azijn kunnen leggen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu