Vaatwasser Pelgrim GVW855.2 Foutcode E7

Shaam

  • #1
Ik heb op dit forum onder 'zoeken' gezocht op E7 om te kijken of dit onderwerp al besproken is. Kon geen resultaat vinden dus heb een nieuw onderwerp aangemaakt en hoop heel erg graag dat iemand me kan helpen. Ben namelijk nog niet in de gelegenheid om een dure monteur te betalen.

Vandaag stopte de vaatwasser aan het einde met een foutcode E7 en die blijft maar terugkomen, ook na resetten. De handleiding zegt:

Code E7
Storing in de waterafvoer.
Controleer eerst of:
– de afvoerslang is afgekneld.
– de afvoerslang verstopt is.

Maar voorzover ik kan waarnemen zit er geen knik of knelling in de slang. Verder zie ik ook geen water op de bodem liggen. Dus de pomp zou goed moeten werken en ik neem daarmee ook aan dat er geen verstopping is.

Heeft iemand van de forumleden zoiets ook meegemaakt en een tip/advies/oplossing voor me. Hoe kan ik 100% controleren of de slang niet afgekneld of verstopt is.

Dank!
 

Shaam

  • #3
Bedankt voor de reactie. Vorige week hebben we al de opties geprobeerd en helaas geen succes.

We hebben de optie om de pomp los te krijgen van onderen niet geprobeerd omdat we deze niet even loskregen om te kijken. Aangezien in de buurt van deze GVW 855.2 pomp een spoel was durfden we niet het erger te maken.

We hebben de melding E7 nog steeds.
We maken morgen een afspraak met de monteur (met alle kosten van dien).
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu