Vaatwasser ATAG 1 jaar oud lekt water

Freakout1

  • #1
Onze vaatwasser lekt water. Hij is net 1 jaar oud. Atag. Nu zet ik de kraan steeds uit nadat de vaatwasser gevuld is. Dan werkt het programma goed. Echter na afpompen moet ik kraan weer aanzetten en weer uit (watertoevoer). laat ik de kraan aanstaan dan staat de hele keuken blank na 5 minuten.
Het begon met drie piepjes. Ik heb toen de lekbak drooggemaakt en hij deed het weer. Je hoort hem wel afpompen en water loopt ook weg. Echter nu is het probleem dus dat hij geen water meer stopt en blijft vullen. Normaal gesproken vult hij water, dan gaat programma lopen en stopt het water. Kan de waterstop stuk zijn? ZO ja hoe kan je deze vervangen?
 

Rusako

  • #2
Garantie niet zelf gaan sleutelen !! :lol:Bellen
 

Freakout1

  • #3
Helaas hebben wij geen garantie. Ging via woningbouw destijds. Wij hebben netjes betaald maar is nooit geregistreerd dus geen garantie. Wij krijgen namelijk geen antwoord van Vesteda.
 

Tiho

  • #4
Heb je geen betalingsbewijs dan? Hmm zo te lezen niet, ik zou eerst de producent evenzogoed benaderen.
 

Freakout1

  • #5
Nee heb geen aankoopbewijs ook. Jaar geleden in de woning gekomen. Oude bewoners uitgezet door huurschuld en grote chaos in de woning. Er kwam een nieuwe keuken in en badkamer inclusief vaatwasser. Bedrag van 650 euro ATAG ging van rekening af, monteurs kwamen installeren en nooit meer wat van gehoord. Ik heb dus wel bewijs dat geld van rekening is gegaan. Ik ga hen wel eerst bellen zoals je schrijft en vragen naar een oplossing. De woningbouw Vesteda (bekend om problemen) reageert niet op onze telefoontjes en mails behalve het antwoord dat het onze eigen machine is en het zelf op moeten lossen.

Alvast bedankt voor je antwoord, ik ga ATAG maandag bellen.

Groet, Mariska
 

Tiho

  • #6
Je kan dus iig al overleggen dat de woningbouw dat bedrag ovv Atag af heeft geschreven. Feitelijk is een betalingsbewijs ook een aankoopbewijs.

Zeg dus zeker dat je dat aan kunt tonen. Succes.
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #7
Volgens mij heb je 2 jaar garantie op een ATAG. Dus leverancier bellen.
 

Freakout1

  • #8
Dank je wel, doe ik... groeten Mariska
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu