Uitklapbaar verrijdbaar tv-meubel

Ischa

  • #1
Ik heb een heel specifiek idee, maar niet echt veel technische kennis. Mijn vriendin heeft op een plank in een wandbmeubel (op ongeveer 20 cm van de grond) een tv-tje staan. Deze is heel klein en zouden we dan ook graag willen kunnen verplaatsen, zo makkelijke mogelijk, met zo min mogelijk gedoe met de bekabeling.

Zelf dacht ik aan een soort systeem dat brancards gebruiken die de ambulance in worden gereden. De poten incl. wielen klappen uit als je het ergens van afschuift. Ze klappen weer in als je het ergens weer tegenaan laat rijden en glijdt vervolgens makkelijk weer op zijn plek. De plank zelf zal ongeveer 35 x40 cm zijn, het gewicht van de tv weet ik niet.

Ik weet niet of iemand weet hoe je dit zou kunnen maken. Is er misschien iemand die het leuk vindt om dit te maken of mee te ontwerpen?
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Hallo Ischa,
het is een nogal ingewikkeld verhaal wat je wilt. Je zou het kunnen proberen op een school waar ze vaak wel studieopdrachten zoeken die uitdagend zijn. Dit kan b.v. op een opleiding voor werktuigbouwkunde.
Succes.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu