Tips gevraagd voor betaalbare binnendeur-kozijn combi

Geus

  • #1
Beste mensen,

Ik heb een vriendin van me, die vanwege een chronische ziekte rond moet komen van een uitkering, aangeboden een wandje met deur te plaatsen in haar huurwoning.

Het is een jaren '50 woning met voor- en achterkamer. De muur is ooit verwijderd, maar ze wil die graag terug. Ik wil dat met een eenvoudig 70 mm wandje van gips en hout gaan doen.

Daarvoor heb ik een deur nodig met kozijn en het moet een beetje betaalbaar blijven. Met kozijn omdat mij dat veel tijd bespaart. Moet een deur zijn met glas, of mogelijkheid glas te plaatsen.

We hebben gekeken naar tweedehands materiaal, daar zijn mooie deuren te vinden, maar bijna altijd zonder kozijn. En nieuw ga je al snel richting de € 300.

Wie heeft een mooie tip? Omgeving Zutphen.

Alvast bedankt, Mark
 

IJkenhout

Vaste beantwoorder
Moderator
  • #3
Tweedehands voor een prikkie. Stalen kozijnen kan je zelfs overal gratis afhalen verwacht ik.
 

Geus

  • #4
Het is inderdaad een bouwpakket kozijn geworden. Wel goedkoop, maar het gebruiksgemak viel me nog wel een beetje tegen. Rechtsboven heb ik me verzaagd, maar dat gaat niet ten koste van de stevigheid. Het afhangen laat ik door iemand anders doen. Hier zag ik het meeste tegenop, vandaar mijn oorspronkelijke vraag, om dat te omzeilen, maar dat is blijkbaar niet mogelijk. De boel is waterpas en recht, dus de klusjesman mag de deur gaan installeren. ;) Het raampje ben ik eerlijk gezegd wel trots op. Dat is behoorlijk strak geworden.

 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu