Temperatuuraanwijzing Siemens diepvriezer

Bouderus

  • #1
Wij hebben zojuist een nieuwe Siemens diepvriezer (GS36NAW31) gekocht. De temperatuuraanwijzing staat op de ingestelde temperatuur (-18C). Als wij op de alarmknop links van de temp.aanwijzing drukken horen wij een piep. Verder gebeurt er niets. Met de aanwijzing van de temperatuur gebeurt niets (knippert ook niet kortstondig bijvoorbeeld). M.i. zou de temp. aanwijzing kortstondig de laagste feitelijke temp. moeten weergeven, maar hij laat onverminderd -18C zien, terwijl we zeker weten dat de temp. daarvoor hoger geweest was.
Vraag: snappen we iets niet of is er sprake van een fout in de nieuwe diepvriezer?
 

Rusako

  • #2
Hallo het alarm is alleen als hij de temperatuur niet behaald en kunt U uit zetten met het alarm knop.De knop < en > kan U gebruiken om hoog en laag te gaan in temperatuur! heeft U hem wel eerst 24 uur uit gehad als hij vervoerd is met transport?
 

Bouderus

  • #3
Toevoeging:
in de gebruiksaanwijzing lees ik:
"Na indrukken van de toets alarm geeft de temperatuurindicatie gedurende 5 s de warmste temperatuur aan die in de diepvriesruimte heeft geheerst".
Ik lees dit als: dit kan je altijd voor controle gebruiken. Misschien moet ik dit anders lezen: dit werkt alleen na een feitelijk alarm (als de toets rood knippert).
 

Rusako

  • #4
Ik ga vanuit het tweede! Als U het zeker wil weten, kunt U siemens/bosh bellen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu