Siemens vaatwasser aanvoerleiding te kort

Timothywtf

  • #1
Ik heb onlangs een Siemens SK26E820EU SpeedMatic vaatwasser aangeschaft. Deze kan ik vanwege beperkte ruimte maar op 1 plek kwijt. De aanvoerleiding die is meegeleverd (150cm) is net iets te kort. Ik kom ongeveer 20 cm te kort. De afvoerleiding is gek genoeg wel lang genoeg.

Ik heb bij de BCC en bij de gamma al een universele waterleiding (250 cm) gekocht, maar beide maken geen waterdichte connectie met de kraan. Ik heb dit met en zonder teflon tape geprobeerd. 1 van de 2 heb ik zelfs zo strak aangedraaid dat ie stuk is gedraaid.

De meegeleverde leiding is wel waterdicht, gecheckt door de vaatwasser tijdelijk dichtbij de kraan te plaatsen.

Ik zou graag een langere leiding kopen, maar deze moet dan wel van hetzelfde type zijn als de meegeleverde leiding. Ik deze onmogelijk vinden op internet shops. Ik hoop dat er hier iemand is die weet hoe aan zo'n leiding kan komen, of weet wat voor type ik zoek.

Op de leiding staat het volgende:
mc 6.0 x 1.9mm >PE< VDE REG.NR. a261 1 MPA 70 GRADEN MAX 41288 01804
Het enige wat ik tot dusver heb kunnen vinden is een verlengsetje op de site van Siemens.

De kabel is bijzonder onflexibel en gemaakt van hard kunststof, de diameter van de leiding is ook iets kleiner dan de universele leidingen die ik bij de gamma en de bcc heb gekocht.

Een tweetal foto's



Ik hoop dat er iemand is die weet waar ik een langere leiding van hetzelfde type kan kopen (het liefst voor weinig :oops: )
 

Mn22

Vaste beantwoorder
  • #2
Wat is er tegen de verlengset van siemens? Die voldoet normaal gesproken prima.

Of je verplaatst de kraan 20 cm. En verder geldt natuurlijk alle waar naar zijn geld.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu