Siemens SN64000/19 heeft de moed opgegegeven

Ozcrystal

  • #1
's Ochtends ons bijna 10 jarige vaatwassertje SN64000/19 aangezet en toen we 's middags thuiskwamen, stond ie nog te zoemen (afpompen?).
Mmmm, zou ie stuk zijn?

Gelijk even de tips gelezen hier op het forum, maar helaas heb ik geen idee wat het is en gaat ie ook echt niets meer doen. Gisteravond weer aangezet, en hij gaat alleen maar zoemen.

En werkt geen programma af (verschillende geprobeerd) Na ong. 20 sec. maar uitgezet en er kwam rook uit (verwarmingselement was heet). Waterniveau bij het filter was gewoon, maar er kwam geen water uit de sproeiers (kreeg een beetje het idee dat het programma bleef hangen)

Heel graag tips, want ons zonnescherm heeft gister ook al de geest gegeven! :cry:

Kristel

p.s. Sorry als dit een dubbel onderwerp is, ik hoor graag wat ik kan proberen (soda al gedaan, werkt niet). Ik zoek graag verder. Ben nu een uurtje bezig, dus wacht jullie antwoord in spanning af. Al vast héél erg bedankt!

Oh ja FD7606!
 

Janavg

  • #2
Staat er ook water in de vaatwasser? En heb je gekeken of er water in de bodembak staat?
Heb je vaatwasser weer vanaf het begin laten draaien of heb je hem gewoon weer aangezet?


Jan
 

Ozcrystal

  • #3
Heb verschillende tips ter hand genomen. Had het water uit de (zeef)bak gehaald en daar de soda oplossing ingedaan. Daarna het programma (dat dus nog vaststond) laten beeindigen dmv combinatie toetsen "65 graden" & "snel programma" te draaien (zag ik in de oude handleiding op internet).

Vanochtend weer op het heetste programma aangezet (leeg) en dat heeft ie afgewerkt. Ga het vanavond weer proberen, duimen maar, maar het klonk allemaal goed.

Jan, superbedankt voor je snelle reaktie!

Kristel

p.s. Nou dat zonnescherm nog..... :wink:
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #4
Wilt u voor het zonnescherm een nieuw onderwerp aanmaken in de rubriek zonnewering?

Hier gaat een slotje op om verwarring tegen te gaan.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu