Siemens Four seasons vaatwasser/maakt kortsluiting?

RJG

  • #1
Geachte Forum deskundigen,

Ik ben in het beziet van een Siemens Four Seasons vaatwasser,met de volgende serienummers:SE24A261EU/43,FD8310,001119
Ik heb het volgende probleem,de vaatwasser wil beginnen met zijn programma maar maakt na ongeveer 1 minuut een geluid wat op kortsluiting leek,hierop heb ik de vaatwasser gedeeltelijk gedemonteerd(was niet de eerste keer dat ik hem open heb gemaakt),en heb het labyrint verwijderd en ontvet,hiermee waren de vorige keer de problemen verholpen.
Maar nu helaas niet,weer kortsluiting,nadat ik de stekker er uit gehaald had ben ik op zoek gegaan naar de kortsluiting en vond 2 schakelaars(hoop dat ik het goed heb)die zwart geblakerd waren,nu kan ik deze wel vervangen,maar ik heb het gevoel dat het probleem ergens anders wegkomt
Ik heb even een foto bijgevoegd welke schakelaars zwart zijn,nummer 4 en 6.

Zouden jullie mij van advies kunnen voorzien?

Bij voorbaat dank

Groetjes RJ


 

RJG

  • #2
:cry: :oops:
Help?,iemand? :cry: :cry: :cry:
 

S.oldeerbout

Specialist Keukenapparatuur
  • #3
Het enige wat ik kan bedenken is dat ze nat geworden zijn door overlopen van de regelaar en per ongeluk met het reinigen.
 

RJG

  • #4
Bedankt voor de reactie.

Dat zou natuurlijk kunnen,maar nu heb ik de vaatwasser gisteren nog weer uitgeprobeerd,en het enige wat hij doet is de eerste keer water bijpompen,en verder tikt hij(het)alleen maar en de klok telt ook wel af,voor de rest niks.
Ik heb ook de onderplaat bekeken en die is nu vochtig,die wil ik eigenlijk wel droog maken,maar het handleiding om bij de bodemplaat te komen kan ik helaas niet vinden.

Groetjes RJ
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu