Siemens afwasmachine wast niet goed schoon+oplossing

Janoobi

  • #1
Hallo allemaal, ik heb een Siemens afwasmachine die niet meer goed schoon wast, het begon allemaal met een bonkende waterleiding. Hij wilde water pakken maar dat lukte op de een of andere manier niet. En de vaat wilde op een gegeven moment ook niet goed schoon meer worden, dus ik op forums gezocht wat te doen. De soda behandeling had ik 2 maal uitgevoerd en daarna zelfs nog een schoonmaakmiddel gekocht voor de machine , het werd wel wat schoner maar niet echt meer zoals het moest.

Dan hier de oplossing.

Schroef de onderkant van voren los en dan zie je aan de linkerkant een slang. Ik heb een inbouwmachine, dus wel even de plint van de keuken losmaken. Bij mij zat de slang die loopt vanaf de zeef naar de watertoevoer systeem verstopt met bruine derrie. De slang is ongeveer 60 cm lang. Deze heb ik schoongemaakt en daarna was het probleem verholpen.

Ik wilde jullie toch even laten weten dat je niet alles oplost met soda of het filter of de roterende watersproeiers te hebben verschoond. Ik hoop dat jullie hiermee geholpen zijn.

Groetjes Jean en laat even een berichtje achter als het gelukt is. :D
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #2
In ieder geval bedankt voor je inbreng.
Een eerste bericht en gelijk de oplossing erbij :prima: .
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu