Schuurisolatie

Sara95

  • #1
Hallo,

ik heb een vraagje, ik krijg binnenkort een gerenoveerde huurwoning.
De vorige bewoners woonden er sinds een paar maanden maar moeten onverhoopt weg. Het probleem is dat ze de schuur bij de woning hebben willen betrekken, ze hebben de muur er tussen al weggehaald. Alleen is het allemaal nog niet geïsoleerd. Mijn vraag is dient een schuur die bij de woning wordt betrokken geïsoleerd te worden. En als ik het niet isoleer wat zijn hier dan de nadelen ervan.
 

Wgb

Vaste Beantwoorder
  • #2
Koud maar dat had je zelf ook wel bedacht. Waarschijnlijk veel tocht. Bij het afwerken van een schuur wordt daar geen aandacht aan besteed. En de lastigste is condens dat op alle koude oppervlakken zal ontstaan.
 

Sxnder

Specialist Elektra
  • #3
Is dit niet meer iets voor de verhuurder om op te lossen?
 

Sara95

  • #4
Volgens mij is dit ook iets dat de woningbouwvereniging dient op te lossen. En de vorige bewoners dienen het in oude staat weer op te leveren. Maar de woningbouw zegt hier niets meer aan te doen. De schuur grenst aan de bijkeuken, en het muurtje dat de bijkeuken en schuur gescheiden houdt is nu dus doorgebroken. Mijn vraag is nu dus ook is dit zo bewoonbaar als ik er niets aan doe. Want de verhuurder dient de woning bewoonbaar op te leveren.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #5
De verhuurder is verantwoordelijk voor de staat van oplevering van de woning, zij kunnen de laatste huurder verplichten de woning in originele staat op te leveren of zelf de schade te herstellen.

Ga in overleg met de verhuurder en vraag eventueel gratis juridisch advies.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu