Reparatiehandleidingen Teamhack - andere nummers!

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #1
Het is nogal eens voorgekomen dat er op Klusidee naar de reparatiehandleidingen op het Duitse Teamhack forum verwezen werd, met name als het ging om Bosch en Siemens vaatwassers.

Dan werd er hier soms een directe link gegeven, soms een verwijzing/link naar (bijv.) 'de reparatiehandleidingen' met daarachter een nummer. Bijv. de universele handleiding voor Bosch/Siemens (BSH) vaatwassers had nummer 31.

De nummers van de handleidingen zijn onlangs gewijzigd - gevolg van nieuwe opbouw van dat forum. De directe links werken nog steeds (voor het grootste deel), maar de nummers komen dus niet meer overeen. Dat kan soms lastig zijn als iemand een bepaalde handleiding zoekt.

Daarom is er een overzichtje gemaakt waar je de oude en de nieuwe nummers naast elkaar ziet en direct op een link kunt klikken. Dat overzicht is hier te vinden: Hinweis für Verlinkung der Reparaturanleitungen / Liste der alte ID's.

De in de tabel aangegeven methode om via BBCodes links te plaatsen werkt alleen binnen dat forum, niet via Klusidee. Daarvoor kun je de link zo plaatsen (voorbeeld is nr 19, het nieuwe nummer van de BSH handleiding):
Code:
[url=http://forum.teamhack.de/filebase/Download/19/]Reparatiehandleiding 19[/url]
of alleen
Code:
http://forum.teamhack.de/filebase/Download/19/
Kan vooral voor de vaste beantwoorders hier handig zijn om te weten dat e.e.a. gewijzigd is, maar ook voor degenen die in een oud topic zoeken. :wink:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu