Radson Multicom HRC26 CV ketel slaat iedere minuut aan

A

Anonymous

Gast
  • #1
Dag Ben,

Ik heb een probleem met mijn Radson Multicom HRC26. Na een verbouwing van mijn woning is mijn cv installatie met 4 radiatoren uitgebreid. Helaas heb ik een lekkage gehad in een van de nieuwe leidingen die in de vloer gestort waren. Nu is deze lekkage gerepareerd en heb ik een nieuw probleem. Mijn CV ketel slaat nu iedere minuut aan om vervolgens ongeveer een minuut te branden enz. enz. Volgens iemand zou dit komen omdat ik thermostaatkranen in combinatie met een kamerthermostaat heb, maar die had ik ook al voor de verbouwing. Ik heb de thermostaatkranen van het nieuwe gedeelte eraf gehaald, maar dit mag niet baten. Ook heb ik last van het steeds weer opnieuw gaan borrelen van de radiatoren. Als ik de installatie ontlucht, is het na 2 dagen weer mis. De automatische ontluchter is vervangen alsook de sensoren in de cv ketel.

HELP!
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
wido,dat borrelen iedere keer.ben ik bang dat je expansievat is aan het kapot gaan ,komt nu stikstof uit het vat in je leidingen en radiatoren terecht,Moet je niet bijvullen?...en dat aanslaan,heb je wel warmte op je radiatoren,laat dat eens weten...

gr.Ben
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Ben, wat ik vergeten was te melden is dat het expansievat ook al is vernieuwd (ik heb n.a.v. jou reactie nog even op het nieuwe vat geklopt, maar deze lijkt me ok). Alle radiatoren worden volledig warm (eentje eerst niet maar na een tip van jou eerder op deze pagina om er met een hamer tegenaan te kloppen werkt ook deze weer prima).
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
wido,zit er niet in de buurt van de ketel een klein radiatortje,waardoor er heel snel warm water terug krijgt?je ketel is zgn aan het pendelen,betekend dat ie heel snel op temperatuur is ,en snel afgekoeld is,daardoor krijg je dit efect,kijk het even na.

gr ben
 
A

Anonymous

Gast
  • #5
Ben, nee er zit geen kleine radiator in de buurt van de ketel. Na de verbouwing zijn de extra radiatoren aan het einde van de installatie toegevoegd. Er is dicht bij de ketel niets veranderd.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu