Radiatorbuizen in lambrisering

A.den.haan

  • #1
Ik had een vraagje over een probleempje waar ik mee zit. Ik wil in onze gang lambriseringspanelen aanbrengen, maar op 1 muur zit een radiator. Mijn vraag is hoe ik op een nette manier de buizen en bevestigingsbeugels van de radiator door mijn paneel krijg.

Na een gevatte opmerking van een reageerder: de panelen zijn ongeveer 122 cm breed, 108 cm hoog en 3 cm dik. Ik heb nog een ouderwetse enkele radiator. Deze is bevestigt aan de muur met aan de bovenkant 2 bevestigingsbeugels en aan de onderkant steunt hij op 2 stalen buisje met inkeping die in de muur zitten. De 2 water/verwarmingsbuizen lopen aan de onderkant door de muur. De radiator hangt ongeveer 6 cm van de muur.
Alvast bedankt voor een eventuele reactie.

M vr gr Anton
 

Fiesiekus

  • #2
Het is vanmiddag flink opgeklaard in onze kristallen bollen.......
Als de radiator te weinig ruimte aan de achterzijde heeft, zal het vermogen sterk teruglopen. Kweenie of de platen strak tegen de muur aankomen, dan bij 3 cm resterend zal dat vermogen nog wel los lopen. Dus radiator verwijderen; gaten aftekenen en uitzagen of uitboren (net wat u bij de hand heeft en/of 't makkelijkst vindt), paneel plaatsen en radiator plaatsen.

Nou..is-tie gevat of is-tie gevat...
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
5
3

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu