Pur aan de onderkant van de vloer

Rene28

  • #1
Nu heb ik een vraagje. Ik heb een opmerking gelezen dat mensen zelf hun vloer zouden isoleren met pur.

Nu ben ik erg nieuwgierig hoe je pur aan de onderkant van de vloer wil en kan aanbrengen. Laat eens wat horen want ik zie geen andere oplossing dan het laten doen door een prof.
 

EdP

  • #2
Dat denk ik ook. Het lijkt me helemaal niet economisch om met een karrevracht spuitbussen purschuim aan de slag te gaan.
 

Rene28

  • #3
Dat is het ergste nog niet. Het probleem is sowieso al dat het niet blijft plakken. Heb met de diverse verbouwingen al regelmatig met pur gewerkt en dat ga je echt niet onder tegen een vloer aan krijgen.

Dus mocht je al een beetje eraan krijgen ligt het meeste nog steeds op de grond. En om nou de hele kruipruimte dicht te purren vindt ik ook geen oplossing hahaha.
 

Willem.S

Specialist Hout/Bouw
  • #4
Tenzij "ze" pur-platen bedoelen.

Maar dat lijkt me een kostbare methode.
 

Klusidee ralf

Administrator
Admin
  • #5
Rene, wil je even aangeven waar je het gelezen hebt, en waarvoor je het wilt gebruiken?

Wat is het doel van de vraag?
 

Hein Weijers

Vaste Beantwoorder
  • #6
Er zijn wel bedrijven die dat kunnen. Ze spuiten de onderkant van de vloer in met een vloeistof die in een paar seconden uitzet tot zo'n 5 cm PUR-schuim.

In de offerte die ik daarover heb aangevraagd kostte dat € 19,-/m² ex BTW. Het is dus wel mogelijk maar goedkoop is het niet. Ik heb het toch maar zelf gedaan met een combinatie van regelwerk, reflecterende folie en tempex platen.

Veel werk, maar wel effectief en relatief goedkoop.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu