Problemen met plaatsen voorzetwanden

Basw

  • #1
Hallo mensen

ik ben mijn huis aan het verbouwen,
en nu ben ik gipswanden aan het plaatsen in mijn slaapkamer
maar omdat ik niet nauwkeurig gemeten heb zit het gat dat ik uit heb gezaagd voor het stopcontact verkeerd. dit kost me dus tijd en geld want nu moest ik een nieuwe gipsplaat gebruiken.
daarom is mijn vraag of iemand hier een handige oplossing voor weet zodat dit niet weer gebeurt?moet komend weekend namelijk nog 3 slaapkamers doen.

groeten bas
 

Waldy

Specialist Zonwering
  • #2
Simpel: Vooraf goed meten.
 

Swblom

  • #3
Gaatje in het midden van afdekplaatje maken, viltstift erdoor steken. Plaatje terug op de doos plaatsen. Plaat er precies tegenaan drukken en je hebt je WCD afgetekend
 

Fiesiekus

  • #4
Kan je de dozen niet monteren in de gipsplaten (dwz na plaatsen gipsplaat de doos door de opening trekken) en met flexbuis de VD-draden aanvoeren? Dan hoef je niet heel nauwkeurig de gaten af te tekenen?
 

Mjpwillems

  • #5
Je hoeft toch geen nieuwe gipsplaat tepakken , je doet een latje achter het gat schroeven en het rondje wat je uit geboord hebt schroef je erin en de filler je der na mee af je ziet der na niets meer van .

grtz wimpie
 

Gazza123

  • #6
Zie hier. Grabbod,
Een studentenbedrijfje dat voor het plaatsen van voorzetwanden en daarbij het uitmeten van inbouwdozen een handig meetgereedschap heeft bedacht. Suc6 met klussen!
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #7
-1
 

Mn22

Vaste beantwoorder
  • #8
Als het een marketingtruc is, dan moeten ze eerst nog even op cursus. Wat kost zo'n stukje gereedschap en waar is het te koop. Website mag dus wel wat verbeterd.

Een goede ondernemer zorgt ervoor dat de consument vooral niet teveel moeite moet doen om het product aan te schaffen.

Overigens best een leuk idee. Denk alleen wel dat er veel van verkocht moeten worden om ze tegen een concurrerende prijs te kunnen laten produceren.
 

Mark en 3 meiden

  • #9
De oplossig van swblom komt op hetzelfde neer
en zo nieuw is dat idee niet
gebruik voor alle maten doorvoeringen zoals gas,of water muurplaten een halve pijpnippel waar een oud centerboortje in gelast zit
 

Mn22

Vaste beantwoorder
  • #10
Kijk, je kunt het inderdaad zelf eenvoudig maken. Daarom moet je zo'n stukje gereedschap ook goedkoop aan kunnen bieden. Lijkt me echt een artikeltje voor de bouwmarkt.
 

Mark en 3 meiden

  • #11
Ik hoop dat basw wat aan de antwoorden heeft gehad
en met een beetje handigheid kun je voor elke diameter die je maar wil een hulpstukje maken
dus gereedschap wat maar voor 1 maat is lijkt me niet handig
maar het ziet er mooi uit
 

Mn22

Vaste beantwoorder
  • #12
Kijk basw zal wel heel toevallig staan voor Bas Wilbers, een van de studenten van dat bedrijfje. Het is dus gewoon reclame deze post. Dat moet toch minder opvallend kunnen zou ik denken....

Even wat googlen heeft ook al geleerd dat het idee zelfs eenvoudig te patenteren zou zijn. Ook doet een van de studenten de uitspraak dat het apparaat niet te verkopen is via de bouwmarkt.

Ik denk toch dat die Hogeschool wat meer aandacht moet gaan geven aan het vermarkten van de ideeën. Daar schort volgens mij nog wat aan.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu