Problemen met IGNIS vaatwasser

SuzanneD

  • #1
Wij hebben een IGNIS ADB 750 vaatwasser georven, zonder gebruiksaanwijzing. Het serie/servicenummer is 850875001811

Als we de machine aandoen dan lijkt het programma normaal te werken. Na ongeveer een half uur stopt het programma en gaat het lampje boven de aanknop knipperen (steeds vier keer). Dat knipperen is de hele nacht doorgegaan. Toen we daarna keken was het klepje van het tablet niet geopend en het tablet lag ongebruikt erin. En op de bodem staat een laag (viezig) water.

Ik heb de bodem schoongemaakt en het filter eruit gehaald en schoongemaakt. Alles was nog zo goed als nieuw en erg schoon, alsof de machine nauwelijks gebruikt is. Ik had voor de eerste keer zout erin gedaan, maar geen apart glansspoelmiddel. We hebben geen gebruiksaanwijzing dus ik weet niet wat ik kan doen. Iemand een idee?

Bedankt!
 

Witte Hond

  • #2
4 x knipperen is een afvoerpompfout. Je zou de machine is kunnen resetten door de starttoets 5 seconden in te drukken. En dan controleren of de machine daadwerkelijk gaat afpompen.
 

SuzanneD

  • #3
Inderdaad een afvoerprobleem! Bij het installeren zijn we van een (gekocht) verbindingsstuk vergeten een stuk verpakking af te halen, waardoor water niet weg kon lopen. stomstom. De machine werkt dus eigenlijk heel goed!

Zijn er meer "knipper-codes" die kunnen voorkomen? We hebben helaas geen gebruiksaanwijzing.

Bedankt!
 

Witte Hond

  • #4
Laat ik je wel weten, als het zover is.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu