Problemen met Bosch Aquatek 110 plus olie lekken en water

Philitsa

  • #1
Vraagje?

Ik heb een Bosch Aquatek 110 plus met een probleem. Deze lekt. Zowel water als olie.
Dat stinkt enorm. We hebben hem niet heel vaak gebruikt.
Onze eerste vloog in brand,gelukkig kregen we een nieuwe nu een 2de met een soort gelijk probleem. Op de sticker staat 7570001185 kan dit een productiefout zijn. Of terughaalactie,misschien waren we net op vakantie. De aquatek komt uit 2009 dus iets meer dan 2 jaar oud.

Iemand een idee of dit een bekend probleem is. Want we kunnen 'm niet meer gebruiken dat is veel te gevaarlijk.

Ik hoop dat het een bekend probleem is zodat we Bosch hiermee kunnen lastigvallen. Anders zal ie wel bij de schroophoop belanden. En dan kopen we geen Bosch meer. We hebben een aantal producten van Bosch en die hebben na binnen 1 a 2 jaar problemen. Op zich lost de klantenservice het wel goed op. Maar het kost ons veel tijd.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Vrijwel altijd is de hogedrukreiniger bevroren geweest als er water en olie uit komt, daar zit geen garantie op.
U kunt het nog proberen met daarbij een referentie aan de vorige machine.
 

Philitsa

  • #3
Dank je jan voor je antwoord. De machine is niet bij ons bevroren geweest. Is onmogelijk,aangezien hij op de vliering ligt. Droog en een temperatuur van ongeveer 15 a 18 graden. Weet je echt niet of er een slecht serie heeft tussen gezeten. Bosch heeft ons naar een van zijn servicecentra gestuurd. Ga nog eens kijken hoe het met de garantie zit. Want 4 keer een apparaat gebruiken dat precies dezelfde symptomen vertoont als de vorige vinden wij nog steeds raar.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #4
Dat vind ik ook raar.

Dit merk kom ik vrijwel niet tegen, ik zit meer in de donkerblauwe en gele machines dus ik kan er niet veel van zeggen of het vaak voor komt.

Succes.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu