Plekken op plafond onder douche en toilet

Carmenbosman

  • #1
Help, vandaag ontdekten wij ineens twee plekken onder de douche en het toilet. We hebben geen idee of het er langer zit en het voelt in ieder geval niet nat aan en is een beetje gelig van kleur.

De plekken zijn in de keuken en het kunnen twee dingen zijn. Het kan zijn dat de plekken zijn omdat we een tijdje geen afzuigkap hadden, echter het toeval wil dat ze precies onder de douche en het toilet zitten.

Heeft iemand een idee wat het probleem zou kunnen zijn? De badkamer is in juli verbouwd door bevriende loodgieters, echter wonen ze in Frankrijk dus kunnen ze ook niet even langs laten komen :(.

Alvast bedankt!
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
Plaats eens een foto en je situatie van je badkamer zo via woorden is toch niks over te zeggen.
 

Carmenbosman

  • #3
Hierbij twee fotos van de plekken. Ik zal vanavond ook een foto van de badkamer maken.

Ik heb er natuurlijk geen verstand van, maar is het en optie dat het oude plekken zijn die nu weer doorkomen. We wonen er immers niet lang en het plafond was net geverfd toen wij erin kwamen.


 

Poster

  • #4
Als het droog en stevig aanvoelt, zijn het waarschijnlijk oude plekken die door de muurverf doorslaan, behandelen met isoleer verf, daarna overschilderen zou een oplossing kunnen zijn.
 

Wgb

Vaste Beantwoorder
  • #5
Die vlekken zijn, volgens mij, niet door condens ontstaan. De randen of de tekening van de vleken zijn te scherp. Dit is lekkage geweest.
 

Kanterz

  • #6
Teken met een dun potloodje een lijntje eromheen..
dan weet je een deze dagen in ieder geval of het groter wordt.
zoniet, dan zal dit wel een oude plek zijn.
zowel, dan lekt het ergens.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu