Onverklaarbare stank vanaf muur of radiator

NathalieJ

  • #1
Sinds 4 dagen komt er een onverklaarbare stank uit mijn slaapkamer. Na grondig onderzoek, ben ik er achter gekomen dat de stank vanaf de buitenmuur komt, precies waar de radiator hangt. Ik woon in een sociale huurwoning dus heb contact opgenomen met de verhuurder.

Eerst zou het stof zijn achter de radiator. Schoongemaakt en stank is niet weg. Vervolgens zou het roest zijn aan de radiator waardoor deze lekt. Geen lek te vinden, en als ik het kraantje om te ontluchten open zet komt ook daar geen stank uit. Nu denk ik zelf dat het van de muur vandaan komt, waarschijnlijk een spouwmuur (ik heb hier geen verstand van maar na veel google-en denk ik dat ik de muur zo mag noemen).

Het enige probleem wat ik online tegen kom is het kadaver van ongedierte dat tussen de muur zit. Nu woon ik in Rotterdam en zitten hier nog wel eens muizen in de omgeving, dus dit zou niet vreemd zijn. De stank kan ik echt niet plaatsen. Wierook, geurkaarsen, luchtverfrisser, het helpt niets en de combinatie met de stank is nog erger dan de stank zelf.

De aannemer komt pas over 3 dagen langs, dus ben ik zelf maar op zoek naar een eventuele oorzaak/oplossing. Heeft iemand enig idee waar de stank vandaan zou kunnen komen?

Nog wat informatie, ik woon in een portiekflat, 3 hoog, de muur waar het om gaat zit aan een galerij, er boven zit een vensterbank en het beton is oud en brokkelig in de hoekjes. Alvast bedankt!
 

Geus

  • #2
Ik zou het toch proberen uit te zingen tot de aannemer komt. Desnoods tijdelijk in een andere ruimte slapen.
 

NathalieJ

  • #3
Ja, dat is de enige optie. Zou alleen graag weten of mensen hier ervaring mee hebben of ideeën hebben wat het zou kunnen zijn..
 

Wgb

Vaste Beantwoorder
  • #4
Je zou een sifon van een van de afvoeren open kunnen maken. Dan weet je hoe een riool ruikt. Stank is zo rekbaar als wat. Ik dacht even aan een wietplantage bij de buren maar ik weet niet of dat stinkt. :)
 

Wgb

Vaste Beantwoorder
  • #5
Wat info gezocht maar het schijnt zo te zijn dat een wietplantage stank veroorzaakt.
 

Geus

  • #6
Daar komt inderdaad een aardige geur vanaf, maar het is nogal persoonlijk of je dat vind stinken of niet. ;) Misschien iemand erbij halen die de geur van weed kent.
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #7
De stank komt vanaf de buitenmuur.....
 

Geus

  • #8
Kan via de spouw komen toch? Of inderdaad ongedierte in de spouw.
 

Pietertje89

  • #9
Goedendag,

Ik probeer het maar (een paar jaar later). Ik heb hetzelfde probleem in mijn huis (stank bij radiator). Wat was bij u de oplossing/het probleem?

Graag hoor ik van u.
Mvg,

Pieter
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu