Onbekend type zekering in accumaaier, wie weet raad?

Coyote1980

  • #1
Ik heb in mijn electrische accu grasmaaier [black&decker GRC 450] een zekering zitten, deze is gesneuveld toen de grasmaaier teveel moeite had met een pol onkruid. Eigen schuld dikke bult, maar ik wil hem wel weer (netjes) aan de praat hebben en er niet zomaar een stuk koperdraad insteken...

Het is een dikke oranje zekering van 5 cm lang. Er staat niets op qua aanduidingen, geen amperages of wat dan ook. Kent iemand dit? Want met zoeken op het web kwam ik helaas niet verder. Ik heb een foto maar zie nog geen manier om die mee te sturen.

edit: merk/type toegevoegd
 

Coyote1980

  • #2
Het gaat om een Black&Decker GRC450.
 

Kaajee

  • #3
Hoe weet je zo zeker dat het een zekering is?
Hier staan de onderdelen voor z'n broertje, de GRC4700, maar ik zie nergens melding van een zekering oid.....

En anders even contact opnemen met ze, is waarschijnlijk het snelst en doeltreffendst.......
 

Coyote1980

  • #4
Dank voor de moeite, ik ga het zeker proberen, even het onderdeelnummer [568608-00 ZEKERING SA ] mee en bij de bouwmarkt proberen. En eens kijken wat hij kost, gaan ze 30 euro rekenen voor een zekering dan gaan we het anders aanpakken :cool:
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #5
Positie 57 op de tekening met onderdelennummer 375905 is de juiste zekering
 

Kacheltje

  • #6
Ik denk dat je wat anders voor je hebt Jan.
de zekering zit op pos 58 als je de GRC 450 voor je hebt.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #7
Positie 57 op de tekening met onderdelennummer 375905 is de juiste zekering, deze is niet meer leverbaar of heeft een ander nummer gekregen, het nummer komt van de service-cd van B&D.
Neem contact op met Black and Decker of ze nog te koop zijn, een bouwmarkt is niet de meest ideale plek om deze onderdelen te bestellen, een grote ijzerwarenzaak is meestal veel sneller.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #8
Voor zover er nog onderdelen van dit type te koop zijn klopt het wel, de meeste onderdelen zijn na ongeveer 10 jaar niet meer te koop.
Onderdelen nummers veranderen in de loop van de tijd wel eens, daarom is het beter een grote ijzerwarenzaak te raadplegen, de lijnen zijn daar veel korter.
 

Coyote1980

  • #9
Ik denk dat ik eerst een mail (en na 2 dagen een belletje) aan B&D waag, eens kijken of ze uitsluitsel kunnen geven. En als hij niet meer leverbaar is kunnen ze wellicht het amperage doorgeven, dan hobby ik zelf iets in elkaar...
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu