Nordland wvl 2012 el: hoe reset?

Speciesxx

  • #1
Hey allen,

hopelijk kan iemand me helpen, anders wordt het een nieuwe wasmachine kopen.

Onze wasmachine gaat nog wel aan, enkel de verlichting achter de wasbeurt keuze brand nog. De andere lampjes en display zijn uit. Ook na stroom eraf en erop geen verandering. Tevens heb ik de printplaat bekeken, hier niets geks op te zien. Ook de filter schoongemaakt, en rest water (was heel klein beetje) via de afvoerslang uitgeblazen.
Zonder resultaat.

De wasmachine stond ingesteld om te gaan draaien over 3 uur. Echter is dat onderbroken omdat er nog was bij moest. Nu dus bovenstaande probleem.

Weet iemand hoe ik dat ding kan resetten? Bij andere machines is het een toetsencombinatie en dan uitzetten en dan is het weer ok. Wie weet raad?
 

Geer-art

  • #2
Beste Speciesxx,

Ik heb op het moment precies hetzelfde probleem.
Heeft u het op kunnen lossen?

M.v.g. Gerard
 

Speciesxx

  • #3
Beste Gerard,

Helaas hebben we het probleem niet kunnen oplossen. We hebben geen monteur laten komen, omdat het wasmachine 8 jaar oud was, en er geen garantie was dat het gemaakt kon worden. Een monteur is duur, en Nordland is tevens failliet, dus waarschijnlijk zijn onderdelen ook niet te verkrijgen.

Met andere woorden is het het risico niet meer waard, en voor iets meer geld heb je een nieuw wasmachine, met ook weer nieuwe garantie :).

Groetjes en succes met het uitzoeken van een nieuw wasmachine? ;)

SpeciesXX
 

Geer-art

  • #4
Beste,

Dank voor uw antwoord.

Ik heb ondertussen ook een nieuwe besteld. Wel zonde want de mijne was pas 4 jaar oud.

M.v.g. Gerard
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu