Nefit HR combi32H, storing 2

A

Anonymous

Gast
  • #1
Hallo Ben,

Wij hebben een probleem dat de cv steeds schakelt naar storing 2. Druk is ok. En na resetten warmt het huis gelukkig weer een beetje op maar na korte tijd schakelt ie weer naar 2. Heb geen lucht ontdekt in systeem. Waar ligt meestal de oorzaak?

Groetjes,
Johan de Champs,
IJmuiden
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
johan,je hebt een grote ketel,die moet ook aardig wat doorstroming hebben,storing 2 betekend dus dat er te weinig radiatoren open staan,heb je ook veel thermostaatkranen erop??zoja,dan moet je een by-pass gaan maken(±8meter van ketel)check het ff,

gr.Ben
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Fijn Ben zo snel antwoordt!

Maar ik heb alles op tot op de radiator op zolder. Geen Thermostaat kranen (alleen in badkamer) , Het heeft goed gewerkt....... Wat komt meestal voor in deze situatie?
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
johan,storing 2 is een circulatie-probleem,dus ontluchten,desnoods even 1 radiator open en alle lucht daar na toe persen,2e pomp kan slecht draaien ,evt waaier nakijken(kan los zitten)3e stromings -schakelaar blijft hangen,want die meet uiteindelijk de storing!!!,heb je niet de nefit exellent?want dan kun je de toerenregeling loshalen van je pomp,dan gaat ie vol vermogen draaien.kijk deze punten ff na.

gr.Ben
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu