Neff Vaatwasser, blijft water liggen na afloop

Bdd

  • #1
Hallo Allemaal,

Ik heb een neff vaatwasser s55t09x2eu/06.
Nu blijft er sinds gisteren water op de bodem liggen na afloop. de vaatwasser wast wel en droogt ook maar pompt het water niet weg als het klaar is. Nu heb ik volgens het boekje alle mogelijkheden nagelopen, zoals gekeken of de afvoer verstopt zit en zeef schoongemaakt maar niets helpt. Ik kan volgens het boekje ook de afvoer pomp schoonmaken. In het boekje staat dat die bij sommige modellen onder het klepje zit waar de zeef zit maar dat is bij ons niet het geval. Ik het het losgeschroefd maar die witte kap die daar onder zit zit vast gelijmd.
Heeft iemand een idee waar ik nog zou kunnen kijken of waar de afvoerpomp zit?

Dank je.
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
Pomp zit aan de buiten kant en de schoepen rad ook zie tekening



tekening is via e-shop-onderdelen te bekijken

daar vul je het nr in s55t09x2eu/06
 

Bdd

  • #3
Henk,
Geweldig, bedankt. Weet je misschien ook of dit zelf te repareren of schoon te maken valt? Of moet hier echt een monteur voor komen?
 

Bdd

  • #4
Hmm als ik dit invul bij eshop krijg een lijst met allemaal onderdelen maar niet de tekening.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #5
Als u met de cursor over de eerste tekening naar beneden gaat licht er tekst op, daarin staan een heleboel pagina's met tekeningen.
Beetje raar systeem maar als u het eenmaal doorhebt werkt het wel.
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #6
:prima: @Jan

bedankt
 

Bdd

  • #7
Ik zie maar 1 tekening, en als ik daarop sta met mijn cursor dan zie ik een blauw balkje waar je over de tekeningmee kan gaan maar dat is ook alles, er komen geen andere tekeningen.
Voel me ineens erg dom :oops:
 

Manualo

  • #8


- Klik op één van de rood omcirkelde nummers om in een andere tekening te komen.
Bij elke tekening kun je de cursor als een tekstblok om een van de nummers in de tekening schuiven. Laat je de muisknop los dan krijg je te zien wat voor onderdeel het is, het bestelnummer en wat de prijs ervan is. Komt een beetje nauw, soms herkent ie het niet en moet je het blokje een stukje verschuiven.

- Klik op het vergrootglas met + om de tekening te vergroten. Dan gaat het schuiven van het telkstblok om de nummers heen ook wat beter.

- Klik op het rood omcirkelde printersymbool helemaal rechts om een complete tekening te krijgen. Dat is een pdf, die kun je bewaren. Hier werkt het trucje met de onderdeelnummers vanzelfsprekend niet.

Niet dom, je moet het gewoon even weten...
 

Bdd

  • #9
Ohhhhh Dank je wel. Heb het nu door. :lol:
 

Bdd

  • #10
Weet iemand ook hoe ik kan zien of de afvoerpomp kapot is, ik heb neff gebeld en een monteur kost 57 euro voorrij kosten en 72 euro uurtarief vindt ik nogal duur.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #11
Als de pomp (soms) nog wel loopt zit er waarschijnlijk speling op de as, als u de schoep op en neer kunt bewegen moet de pomp vervangen worden.
Als de pomp helemaal niets meer doet kunt u hem tijdelijk even aansluiten met een los snoer, loopt de pomp niet dan is hij kapot.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu