MIELE T430 draait niet meer

Patje207

  • #1
Hallotjes allemaal.

Geheel nieuw hierzo en helemaal bleu qua wasdrogers.

We hebben een Miele T430 wasdroger die recentelijk qua draaien de geest heeft gegeven. Ik heb de hele machine ondertussen zowat uit elkaar gehad en denk dat ik eea uitgevonden heb. Ik heb natuurlij kal wat op het forum gelezen maar nog niet een oplossing voor onze machine kunnen vinden. Derhalve onderstaande.

De wasdroger is in een nacht ermee gestopt. Ik heb ondertussen uitgevonden dat waarschijnlijk de ventilatormotor niet meer heeft gedraaid en derhalve de thermische beveiliging erop is gesprongen.
Als ik nu de machine aan zet zie ik het verwarmings element opgloeien en op een gegeven ogenblik springt de deur open.
De motor wil niet meer draaien, ook niet als ik de snaar/riem van de poelie heb gehaald. Ik las dat het waarschijnlijk de condensator zou kunnen zijn, maar dan zou de motor moeten draaien zonder snaar/riem.

Dit heeft mij doen besluiten het forum daadwerkelijk te gaan raadplegen. Vooralsnog ga ik de ventilatormotor condensator vervangen. Iemand enig idee waar ik die vandaan kan halen ?

Alle hulp is verschrikkelijk welkom.

Groetjes,
Patrick
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Wanneer de condensator defect is loopt de motor zonder snaar ook niet meer.

Onderdelen.
 

Patje207

  • #3
Zojuist condensator vervangen: nul resultaat.
Wasdroger draait nog steeds niet rond.

Wat kan ik nog meer proberen ?

Alle reacties zijn van harte welkom.
Patrick
 

Patje207

  • #4
Hoihoi,

Nou, het heeft even geduurd maar het probleem lijtk opgelost. Ik kan weer drogen dankzij Zarras231. Hij had het probleem "Miele T4300 wasdroger Gaat zomaar de deur open??" Hij is aan de printplaat gaan sleurelen en dat heb ik ook gedaan met als gevolg dat ik weer een draaiende droger heb.

Helemaal top !!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu