Miele novotronic draait niet meer

Tees

  • #1
Help, onze Miele novotronic -c sommerwind maakte de laatste tijd al redelijk veel lawaai, vooral in het begin als ie nog koud was, maar drogen ging nog prima. Hij is er vandaag helemaal mee gestopt. Trommel proberen te draaien maar die zit vast.
Moet ik nu gebruik maken van de verwijderings bijdrage of is hier door mij met jullie hulp wat aan te doen???

Even nog een toevoeging type is T442 c. Bij het aanzetten bromt de motor (stinkt niet) achterkant trommel is iets heen en weer te halen heeft iemand een tip voor mij? Moet de hele voorkant er af om bij de motor te kunnen komen?
Alvast bedankt.
 

Co de Witgoedman

  • #2
Controleer de condensator van de motor.
 

Tees

  • #3
Als de condensator het is moet je de trommel toch met de hand rond kunnen draaien ?
Deze is niet meer te draaien, wel veel speling achterkant trommel (van boven uit dus). Zitten daar de lagers ? Dan denk ik als ik de verschillende onderwerpen op dit forum lees ik toch op een nieuwe uit moet :cry:
 

W.A. Vijn

  • #4
Probeer even de snaar los te maken van de aandrijving. Ik weet dat je dunne armpjes moet hebben en anders even het metalen frame waar de loopwielen aanzitten wegnemen. Ik denk nu ik dit in tik, dat het wel eens een van die loopwieltjes kunnen zijn die vastlopen. Anders ook even kijken of de trommel nu wel makkelijk rond gaat. Dus anders is er duidelijk iets met de motor aan de hand, wat ik eigelijk nog niet heb gehad. Wel eens de loopwieltjes.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu