Miele G579

Jos_td

  • #1
Mijn afwasmachine legt aan de buitenkant met de pijltjes is de plaats aangegeven. Het water komt tussen het plaatwerk van de machine en de opbouw door. Ook bij het witte asje loopt een beetje water.
Ik denk dat dit komt doordat aan de binnenkant van de machine de pakking rondom het plastic gedeelte los zit, zodat er water achter dit plastic komt en dus aan de buitenkant langs de machine loopt.

Is dit te verhelpen door de verpakking aan de binnenkant te vervangen? En zo ja hoe krijg ik het plastic gedeelte los van de machine. Moeten de schroeven die aan de buitenkant zitten losdraaien zodat het binnenwerk los komt? En welk partnummer heeft de pakking, als ik die moet bestellen.

Ik heb twee foto's bijgevoegd voor de duidelijkheid toegevoegd.
Alvast bedankt voor de reactie.

Gr
Jos
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Heeft iemand advies ?
 

Jos_td

  • #3
Hoi Jan,

Bedankt voor je steun oproep :D .

Maar helaas nog geen reactie gehad, komt misschien ook wel dat ik het gepost heb zonder goed na te lezen, zitten een aantal grote taalfouten in, sorry hiervoor :?

De lekkage is afgenomen doordat ik de schroeven die aan de buitenkant zaten ietsjes los gedraaid heb, deze waren dus toch van het zeepbakje. Daarna de pakking die aan de binnenkant zit zo goed mogelijk op de plaats gedrukt onder het plastic van het zeepbakje en daarna de schroeven weer vastgezet. De lekkage is wel afgenomen maar het zit nog niet helemaal dicht. Daarom hoop ik toch dat iemand nog een advies heeft of het onderdeelnummer weet.

Kan ik de rand rondom het zeepbakje ook afkitten en zoja welke kit kan ik hiervoor het beste gebruiken?
Het is niet de meest mooie oplossing maar eigenlijk moet de afwasmachine nog ongeveer 6 maanden mee, want dan willen we de keuken toch vervangen en dus ook nieuwe apparatuur. Maar ik heb geen zin om de komende maanden met de handjes in het afwaswater te zitten. :lol:

Gr
Jos
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #4
Dan zou een beetje siliconenkit ook kunnen helpen, die houdt het wel een half jaartje vol.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu