Lekkende regenval douche kop

Ciedric

  • #1
Sinds kort lekt mijn rain dance grote douche kop van Hansgrohe als mijn normale handdouche (ook zo'n 5 standen rain dance van Hansgrohe) aan staat. Ik heb een iBox systeem ook van Hansgrohe, door aan het knopje te trekken deactiveer ik de handdouche en gaat de grotere douche kop aan. Druk ik het knopje/hendeltje weer in of zet ik de druk stop dan gaat hij weer over op de handdouche.

Maar zoals eerder beschreven lekt de grote douche kop als de handdouche aan staat. Ik heb het huis gekocht en de badkamer is aangepakt door de vorige eigenaar. Ik heb dus geen idee hoe het zit. Zelf denk ik aan de rubbertje achter de iBox. De complete badkamer is ongeveer 2 jaar geleden opgeknapt: nieuwe vloer- en wandtegels, leidingen vervangen, easy drain, badkamer meubel, verwarming, spiegelverwarming, etc.

Tips zijn meer dan welkom!!!!

Foto's komen vanavond!
 

Ciedric

  • #2




 

Peter

Specialist Bouw/Sanitair
  • #3
De bovenste knop is de omstelling.
Moet je deze indrukken, of draaien?

Want dit type komt me niet bekend voor van hansgrohe of hun merk axor.
 

Ciedric

  • #4
Uittrekken!
 

KlusRob

  • #5
Ik heb zelf ook een iBox, deze is net geinstalleerd in mijn badkamer. Bij mij lekt de handdouche ook een beetje als ik de badvulcombi gebruik.
Ik heb hierover contact gehad met Hansgrohe, volgens hen zit het in de ibox. Zou inderdaad iets van een rubbertje of een keerklep zijn. Er is deze week een vervangend onderdeel voor het binnenstel per post geleverd (met duidelijke handleiding), moet hem er alleen nog inzetten. Lijkt zo op de tekeningen erg simpel.

Even bellen naar Hansgrohe, ze sturen dan waarschijnlijk onderdelen naar je toe.

Gr. Rob
 

Ciedric

  • #6
Ze hebben gewoon een Nederlandse helpdesk?
 

KlusRob

  • #7
Ja, op de site staat het nummer.

Ik heb het geregeld via de leverancier van de iBox, maar in jouw geval denk ik dat je rechtstreeks naar Hansgrohe moet bellen, aangezien ik begreep dat het geïnstalleerd was door de vorige bewoners.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu