Lekkende radiator - Flinke plas water

Pavisto

  • #1
Ik heb een radiator hangen in de keuken. De afgelopen anderhalve week heb ik inmiddels 3 keer een flinke plas water onder de radiator aangetroffen. Ik heb echter geen enkel idee waar de lekkage vandaan komt. Ik zie of voel geen vochtige plekken namelijk. Het enige wat ik wel weet is dat de radiator alleen lekt als hij niet verwarmt aangezien het elke keer is gebeurd als de verwarming niet aanstaat. Heeft iemand enige idee waar ik zou moeten zoeken? Of is er iemand die dit probleem ook al eens heeft meegemaakt? Alvast bedankt voor jullie reacties.
 

Kacheltje

  • #2
Als er een plasje ligt zou het te traceren moeten zijn.
Bekijk je kranen eens goed en de aansluiting daarvan. Verder zou je toch zelf moeten ontdekken waar de lekage vandaan komt.

Wat voor soort radiator hangt er? Plaat of kollom, anders.
 

Pavisto

  • #3
Nou, vraag kan afgesloten worden....

probleem was van totaal andere aard... Een dakdekker heeft ons dak vervangen, geen klachten over het dak, maar hij had de bladeren in de afvoerpijp enigszins doorgedrukt en hiermee kwam de regenpijp een beetje los te zitten waardoor al het regenwater via de gevel naar beneden is gestroomd, dit heeft zich een weg weten te vinden via het plafond, ter hoogte van onze radiator.

slotje...
 

Kacheltje

  • #4
Dat kan natuurlijk ook. :mrgreen:
Succes ermee.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu