Ledverlichting voor garagedeur

WilbertG

  • #1
Ik heb een nieuw product gevonden op Internet. Toen wij onze garagedeur kochten kon ik halogeenverlichting voor de buitenkant meebestellen maar dat koste een godsvermogen. Daarbij zaten er 6 halogeen lampen van elk 35 watt in. Daar wordt je ook niet vrolijk van.

Ik heb toen ook besloten om het er niet bij te kopen. Ik heb toen twee buitenspots langs de deur laten schijnen maar dat was het ook niet.

Toen kwam ik toevallig, omdat ik naar ledverlichting aan het zoeken was een nieuw systeem tegen. Het is een aluminium rail met daarin ledspots die langs de garagedeur schijnen. Ik heb zo'n ding nog nooit gezien maar toch maar besteld. De rail is maar 20 x 30 mm en kan zelf ingekort worden. De standaardlengte is 250 cm. En nu komt het; er zitten 4 ledspots in die in totaal maar 4 Watt gebruiken.

Er zit een schemerschakelaar in dus ik hoef hem nog niet eens aan te doen, gaat helemaal automatisch. Voor de garagedeur heb ik nu een strook van ongeveer 1 meter breed verlicht en het licht raakt de garagedeur. Niet heel fel maar het geeft een heel mooi effect. Ik ben die donkere hoek kwijt.
 

The headhunter

Specialist Elektra
  • #2
Nieuw, nee niet echt.
Bijzonder is het ook al niet.
Ik heb toch meer het gevoel dat dit sluikreclame is, oftewel spam.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu