Kosten vervangen gaskachelverwarming door cv

Iarends

  • #1
Ik ben benieuwd naar de kosten die verbonden zijn aan het vervangen van gaskachelverwarming door centrale verwarming. Kan iemand mij hier een indicatie van geven?

Alvast bedankt.
ia
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
Beste iarends,

Wat je van ons vraagt is onmogelijk. Als het al zou kunnen, dan zou daar toch eerst een hele rij gegevens over de betreffende situatie moeten komen.

Maar zelfs dan, dit is een klussite, waarbij de vakmensen hun best doen, mensen met storingen aan hun apparatuur te helpen. En prijsopgaven doen, dat hoort niet bij het werk van de forumleden. Is ook niet aan te beginnen, want dan prijzen we merk A aan, terwijl de installateur in jouw omgeving veel liever met merk B werkt. En merk C is verontwaardigd dat we dat niet hebben genoemd!

Per situatie kan de zaak enorm verschillen, lastige muren, veel aanlegwerk, beton waar niet doorheen is te komen, ik noem maar wat.
Voor een beoordeling kan alleen een vakman ter plaatste iets voor je betekenen!

Voor een prijsopgave van een complete cv-installatie kun je het beste een of meerdere installateurs in de buurt een offerte laten uitbrengen. Let er dan op dat je geen appels met peren vergelijkt, en dat bij de ene alles inbegrepen is, en bij de ander bijvoorbeeld alle eventuele boorwerk als meerwerk wordt gezien.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu