Kortsluiting in koffiezetapparaat ... Eric?

Elsewhere

  • #1
Hallo allemaal, nieuw hier.
ik heb een espressomachientje gekocht via Marktplaats. Hij deed het prima, totdat ik per ongeluk het waterreservoir open liet staan toen ik hem aanzette. Het water kookte eroverheen en ik kreeg kortsluiting. :shock:
Nu heb ik hem uit elkaar geschroefd, alles wat nat was, afgedroogd, maar hij blijft sluiting maken. Het ziet er allemaal heel simpel uit, een gele, rode en blauwe draad door een blokje aan elkaar verbonden en nog een zwarte draad die met twee voetjes vastzit. Nergens zwartgeblakerd ofzo.
Onderop staat 220V/800 watt.
Is er nog iets wat ik eraan kan doen, want ik zou het zo jammer vinden als ik hem in een week al stukgemaakt lijk te hebben! ik ben verder helemaal niet technisch, dus als iemand wat kan uitleggen, dan graag geschikt voor dummies :lol:
Bedankt!
Els
 

Ron321

Vaste Beantwoorder
  • #2
Ik weet niet wat Eric er mee van doen heeft maar misschien even alle onderdelen te drogen leggen op de verwarming en daarna weer in elkaar zetten.
 

Elsewhere

  • #3
Bedankt Ron, ik ga het meteen proberen.
(ik had Eric genoemd omdat ik zijn oproepje boven had gezien; zag alleen pas later dat dat bericht al jaren oud was... :oops: )
bedankt
Els
 

Elsewhere

  • #4
Hoera, gelukt! :P
 

Ron321

Vaste Beantwoorder
  • #5
:prima:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu