Kolonistenbox

Starterswoning

  • #1
Goeienavond,

Ik ben al een tijdje aan het puzzelen om een opbergbox te maken voor het bordspel 'kolonisten van Catan'. Hij is wel in de winkel te koop, maar het lijkt me een stuk leuker om er zelf mee aan de slag te gaan. Is er toevallig iemand die er ervaring mee heeft?

Ik wil het basisspel, zeevaarders en Steden & Ridders erin opbergen, inclusief alle uitbreidingen voor 5-6 spelers. Het geheel ligt nu in 2 lege dozen door elkaar heen, en da's niet echt geweldig..

Ik ben benieuwd!
 

H@ns

  • #2
Eigenlijk wil dus een kistje maken van een bepaalde afmeting?
Of moet het spelbord zelf er ook op zitten (in fineervorm)?
 

Starterswoning

  • #3
Het moet inderdaad een kist worden met een een bepaalde afmeting, en verschillende vakverdeling. Misschien zelfs in meerdere lagen/niveaus.

Hierin moeten de verschillende 6-hoekige land- en zeetegels, speelstukken en verdere accessoires (bouwkaarten) komen. Wat ook van belang is, is dat het kistje gewoon mee te nemen is, zonder dat je vervolgens alle landtegels, kaartjes en spelstukken door elkaar heen hebt liggen.

Ik zal een plaatje als voorbeeld toevoegen (volgens mij kan het efficiënter en beter als dit). Ik hoop dat er mensen zijn die zelf ook creatief zijn geweest, en nog een tekening hebben liggen.

Ik hoop dat iemand me heel blij kan maken!

afbeelding helaas offline
 

Starterswoning

  • #5
Anja, waarschijnlijk weet je het al, maar toch:
Je bent SUPER!!!
Heb je hem zelf ook in elkaar gezet?
Dit is precies datgene wat ik zocht.
Als je ooit nog een kolonistentegenstander zoekt: Als het allemaal lukt ben ik binnenkort een mobiele kolonistenspeler :)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu