Ketel gaat uit tijdens douchen

Flipper_01

  • #1
Ik heb net een nieuwe Remeha Avanta 28c CW4 ketel, maar heb al sinds de installatie problemen met de temperatuur van de douche..
Ik heb de oude douchekraan vervangen door een Grohtherm 1000 thermostaatkraan, maar nog steeds is de warmwater toevoer niet constant. Tijdens het douchen stopt de ketel met verwarmen om even later weer aan te slaan, meestal is er 15 sec geen warm water.

Ik heb de installateur al gevraagd, maar hij kon in eerste instantie niks vinden en had het idee dat het aan de werkzaamheden aan de waterleiding lag. De waterleiding bij mij in de straat wordt momenteel vernieuwd, de gedachte was daardoor de waterdruk soms lager was en dat dat de oorzaak zou zijn.. Maar het probleem doet zich ook voor buiten de tijden dat men hiermee aan het werk is.

Het vreemde is ook dat ik de ene dag zonder problemen kan douchen terwijl een andere dag om de paar minuten de aanvoer stokt..
Aan de hoeveelheid water kan het volgens mij niet liggen, dit is ongeveer 7L/min.
 

Neesje

Specialist Verwarming
  • #2
Doet dit probleem zich alleen voor tijdens het douchen of geeft dit ook problemen op andere kranen?
 

Flipper_01

  • #3
Ik heb het volgens mij 1 keer meegemaakt met de kraan in het bad, maar meestal heb ik de kranen niet zo lang open staan als de douche.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu