Harstikke bedankt voor het delen van jullie problemen

Mario Laros

  • #1
Hallo allemaal,

Mijn Siemens SL65560EU/07 vaatwasser kreeg deze week een van de problemen die ik op dit forum tegenkwam. De pomp bleef water afvoeren en er verscheen een F in het display.

Vragen naar een oplossing via het forum bleek niet nodig, want door hier te zoeken en lezen werd mij het probleem te vinden en op te lossen snel duidelijk. Na uitbouwen van de vaatwasser en het linker schot verwijderd zag ik inderdaad water staan in de onderbak met de vlotter omhoog.

Apparaat schuin gezet waardoor dit (vervuilde) water uit de onderbak wegkon. Daarna het labirint met soda en heet water schoongemaakt wat verstopt zat. Met de vaatwasser nog steeds uitgebouwd en open, een test gedraaid en daarna met een vuile vaat nog eens een programma laten afwerken en ziedaar het probleem is opgelost. Geen water meer in de onderbak, dus geen vlotter die omhoog komt en de beveiliging inschakeld.

Ik had begin van deze week de servicedienst van Siemens al gebeld voor een reparatieafspraak, maar door deze geweldige info op dit prima forum, vanmorgen na terug inbouwen van de vaatwasser, Siemens weer snel afgebeld. Dankzij jullie veel geld bespaard en een apparaat wat weer prima werkt.

Harstikke bedankt voor het delen van jullie problemen met vooral de oplossingen!

Groeten,
Mario Laros
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
Bedankt voor je bericht, dat ik niet eens meer hoefde af te splitsen. :wink:

Fijn dat we je zo hebben kunnen helpen!

Groetjes,

Kees
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
4
1

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu