Grohe keukenkraan wave

Nixje

  • #1
Vandaag een Wave gekocht, en heb nu de kraan op de zwenkbare uitloop gedrukt, en het schijfje in de uitsparing gedaan. Dacht ik, zo , dat heb ik maar even mooi gedaan, mijn eerste kraan, bijna gemonteerd. :lol:
Maar hij zwenkt wel , alleen de verkeerde kant op. Nu snap ik pas de bedoeling. Maar hoe krijg ik dat schijfje weer uit de uitsparing???? :
:Weet iemand dat ? Ik heb er al aan getrokken,maar ben bang dat ik iets stuk maak. Anders moet ik het doen met een kraan die aan de verkeerde kant zit.Helluuuup!



:idea: , groet, Nixje :
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
Met een klein schroever draaiertje naar voren halen en evt met punttangetje er uit trekken.


Kan je er niet goed bij komen kan je er voor kiezen om moer onder het aanrecht blad los te draaien zodat je de kraan wat kan draaien en beter bij klemmetje kan komen.
 

Nixje

  • #3
Bedankt Henk253 voor de snelle reactie! Ik heb het al geprobeerd, maar zal verder proberen of het lukt. Maar de kraan is nog niet vast gezet, dus ik kan er makkelijk bij. Nou ja, proberen , proberen...ect, ect.......gr. nixje
 

Nixje

  • #4
Het is al gelukt Henk 253 , met een dikke naald zitten peuteren, toen zag ik dat het schijfje er al een een stukje uit kwam, en kon het met een vlakke tang eruit trekken ! Wat fijn. Uw antw. heeft mij echt geholpen, want nu durfde ik het echt te doen, en met resultaat. Het is nu al zo laat, maar ga morgen de kraan bevestigen, ben nu te moe. Heb natuurlijk de waterleiding nog uit, maar ik heb genoeg water bij de hand om de avond door te komen. Bedankt hoor ! :D groetjes, Nixje
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #5
:prima:


Succes
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu