Grey wash, voldoende bescherming?

Eenkhoorn

  • #1
Ik wil mijn onbehandelde grenen blokhut in de grey wash van de Action zetten (volgens de verpakking geschikt voor buiten, watergedragen en schrobvast).

Biedt dit voldoende bescherming tegen weer en wind of dien ik het bijv. na die tijd af te lakken (wat ik eigenlijk liever niet doe qua extra werk en glans)?

Alvast bedankt!
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
Verwacht je dat het allergoedkoopste product dat je maar kunt krijgen, dezelfde bescherming geeft als van een gedegen product uit een speciaalzaak op verfgebied?

Of het betreffende product doet wat jij wilt weet alleen de (onbekende) fabriek waar die winkel dat vandaan haalt.

Wil je zekerheid over een bepaald verfproduct, laat je dan door een vakwinkel voorlichten. Spaart je een hoop werk en narigheid, zeker als het zoiets als een hele blokhut oid gaat. :roll:
 

Eenkhoorn

  • #3
Ik verwacht niks, of zei ik dat? Ik stel een vraag. Toch bedankt voor je antwoord.
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #4
Laat ik het dan anders stellen: degenen die hier antwoorden geven op verfvragen, zijn zelf vakmensen op dat gebied en hebben daarbij vaak zelf zo'n winkel.

Buiten het gegeven dat er op dit forum geen merkgerichte adviezen gegeven (mogen!) worden, kun je van hen geen (evt. positieve) ervaring verwachten met het product wat jij op het oog hebt.

Het heeft dus om meerdere redenen geen zin om de vraag hier te stellen. :?
 

Eenkhoorn

  • #5
Ik bedoel eigenlijk of de kenners hier op dit forum op basis van de product eigenschappen kunnen vertellen of dit voldoende bescherming geeft of dat het naodnabehandeldoet worden met bijvoorbeeld lak.

Volgens mij is met die vraag hier op dit Forum niks mis toch.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu