Gevelschilderwerk met bedroevend resultaat

Rowi

  • #1
Hallo. Begin deze maand is de achtergevel van mijn huis geschilderd, door een vakman schilder. De houten gevel is eerst hier en daar gerepareerd, vervolgens in kleur in de grondverf gezet en daarna geschilderd met Sikkens Rubbol EPS plus.
Nu zie ik b.v. s'ochtends vroeg, als alles nog vochtig en gecondenseerd is alle reparatieplekken door de verf heen. De schilder geeft als mogelijke verklaring dat de de gerepareerde plekken een andere temperatuur hebben dan het ongerepareerde hout erom heen, maar zegt tevens dat hij dit nog nooit heeft meegemaakt.
De medewerkers van de website "Schilder-Weetjes" komen er ook niet uit, en hebben geen idee hoe dit kan ontstaan en, belangrijker, hoe dit op te lossen. Ik ben geen doe-het-zelver, kan door mijn gezondheid en lichamelijke afwijking (t.w. twee linker handen) weinig maar kan best wat geld uitgeven om dit goed te krijgen. Maar hoe? Iemand enig idee?
Ik probeer een fotootje van de gevel te uploaden, m het probleem zichtbaar te maken.
 

Geus

  • #2
U vraagt het werk van een vakman te beoordelen en dat conform de forumregels hier niet toegestaan. Bespreek het met hem, ik neem aan dat hij uiteindelijk ook graag een tevreden klant wil.
 

Rowi

  • #3
Dank. Maar dat heb ik gedaan en hij weet zich geen raad met dit probleem.
 

Rowi

  • #4
Maar goed, ik neem aan dat ik voor dit probleem ook hier geen oplossing vind. Allemaal dank voor het meedenken. En moderator, als ik verwijderd kan worden... bij voorbaat dank.
 

Geus

  • #5
Misschien kan je Kees de Schilder hier op het forum nog even een PM/PB sturen. Hij weet erg veel.
 

Rowi

  • #6
Dank je wel. Gedaan.:)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu