Gevelbekleding: het juiste materiaal

Anthony

  • #1
Ik heb een aantal aannemers uitgenodigd voor een offerte voor nieuwe gevelbekleding van de bijkeuken (is kuis verrot). De een kwam met het advies om geimpregneerd vurenhout te gebruiken, een ander adviseert Red Cedar dat beter zou zijn. Een derde adviseerde kunststof gevelbekleding, dit vind ik zelf minder passen bij het huis.

Wat is jullie advies in deze?
 

Arjan'74

  • #2
Je zult toch zelf moeten kiezen. Maar als je kunststof niet vind passen bij de woning, scheelt dat weer een optie. Wij hebben thuis ook 'ouderwets' hout gekozen voor de gevel.

Opvallend hoeveel buren en familieleden echt heel verbaasd doen als ze horen dat je geen plastic tegen je huis schroeft. Maar bij ons was ook de reden dat het niet bij de woning past.
 

Pepjo

  • #3
Is het misschien een idee om je topics in het juiste forum te openen in plaats van allemaal bij badkamers ?

Dan heb je meer kans op de juiste antwoorden :?
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #4
Verder kan op deze vraag geen antwoord gegeven worden.
Weliswaar niet merkgericht, maar we willen hier geen uitgesproken meningen voor of tegen aanschaf van bepaalde materialen.

Zeker bij (al of niet) kunststof kozijnen en gevelbekledingen zijn de belangen van de betreffende bedrijven veel te groot om hier meningen voor of tegen uit te (laten) spreken.

Daarbij komt dat dit forum bedoeld is voor advies bij het zelf doen van klussen, niet voor advies wanneer iets door een bedrijf uitgevoerd wordt.

Slotje dus
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu