Gaatjes in marmercomposiet Bianco C vullen

KarinSO

  • #1
Hallo,

Een tijdje geleden hebben we een aantal vensterbanken besteld voor onze nieuwe halve muurtjes, nu zijn ze geleverd, klopten de maten niet en eentje had een groot gat/put erin, nu we de de nieuwe hebben gekregen (nu wel met de juiste maten) bleek in een vensterbank weer een gat te zitten, heb het meteen aangegeven, maar ze zeiden dat het "in de hele plaat zat" en "houdt je niet tegen, kunnen we niets aan doen"... maarja, ik zit nu met een vensterbankje met een gat/put... het is niet zo'n heel groot gat/put, misschien 2 mm2 en 1 mm diep, maar het stoort me. Is iets om dit op te vullen? en waar kan ik dat kopen?

Alvast heel erg bedankt voor uw antwoorden en adviezen!!!

MVG Karin
 

Peter

Specialist Bouw/Sanitair
  • #2
Je schrijft marmer composiet.
Dat wordt gemaakt van kunststof, en daar zitten nooit gaten of putjes in.

Maar ik denk dat je travertin bedoeld, dat is wel een natuursteen.
Daar komt het in voor, dat er gaatjes in zitten.
Die kun je eventueel met wat tegel voegsel in de kleur van de travertin dicht smeren.
 

KlusRob

  • #3
Bij mij is er tijdens de verbouwing een stuk afgebroken van zo'n zelfde vensterbank. De aannemer heeft dat gelijmd en daarna de beschadiging (bijna onzichtbaar) gevuld met een of ander 2componenten vulsel (ik geloof een soort kunststofhars-plamuur), had hij gehaald bij zijn vaste leverancier van natuursteen.
Kan die zaak die de vensterbanken heeft geleverd niet een of ander vulmateriaal leveren, het is bij dat materiaal namelijk heel normaal dat zij gaten daarmee vullen voordat platen travertin naar de klant gaan...
En anders een (andere) firma opzoeken die natuursteen verkoopt; o.a. bedrijven die grafstenen maken hebben vaak nog wel travertin.

Als je het vult met speciale vuller, opschuren met een heel fijn schuurpapiertje en polijsten met staalwol.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
2

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu