Forum gaat niet heel fijn.

headhunter deel 2

  • #1
Blijkbaar is de update niet echt lekker gegegaan en zitten er een aantal Beveiligingsfouten in het systeem.

mijn account kan niet inloggen vandaar deze nieuwe, de andere fouten zal ik via pb aan de eigenaar sturen.
 
  • Like
Waarderingen: Rob25
  • Klusservice
    Klusidee
    Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
  • IJkenhout

    Vaste beantwoorder
    Moderator
    • #2
    Je kan toch een nieuw wachtwoord aanvragen voor je oude account?
     

    Kees

    Vaste Beantwoorder
    • #3
    Ik heb het niet kunnen inloggen opgelost door aan te klikken dat ik mijn wachtwoord niet meer weet. Ik had wel het probleem dat ik het bijbehorende mailadres even niet meer wist. Je krijgt dan een mailtje om het password opnieuw in te voeren.

    Vermoedelijk komt het niet meer geldig zijn van het oude wachtwoord, doordat de eisen voor wachtwoorden nu strenger zijn geworden. Ik kon mijn oude vrij korte password niet meer gebruiken, eigenlijk wel terecht.
     

    The headhunter

    Specialist Elektra
    • #4
    ok, dat was de truc, zag eerst alleen nergens die optie staan.
     
    • Like
    Waarderingen: klusidee ralf

    klusidee ralf

    Administrator
    Admin
    • #5
    Het klopt inderdaad dat de accounts veel beter beveiligd zijn nu. Wachtwoorden moeten even opnieuw worden aangevraagd. Voor gebruikers die een verouderd of niet bestaand mailadres gebruikt hebben die kunnen mij een mailtje sturen.
     
    H

    Hovenier

    Gast
    • #6
    Ik heb een mailtje gestuurd
     

    Boertje125

    Vaste Beantwoorder
    • #7
    Even een mailtje de deur uit doen aan de leden dat dit nodig is lijkt me wel op zijn plaats.
     
    • Like
    Waarderingen: Kluskoppel

    Kluskoppel

    • #8
    Complimenten voor de nieuwe site! Het is even wat wennen (de kleurtjes voor mensen die geen user icon hebben zijn wat druk) maar het ziet er een stuk overzichtelijker uit zo.

    En wat mij ook opviel is dat het op m'n telefoon veel beter eruit ziet, beter mobile design. En veel en veel sneller!

    Nog wel een bugje gevonden, de tijd op de server lijkt één uur voor te lopen. Als ik ga staan op de tijd/datum van mijn bericht ('zojuist gepost') dan staat er 15:52, terwijl het bij mij toch echt 14:52 is. En ja, ik zit in NL :)
    Edit: In m'n profiel stond de tijd op UTC+2 Oost-Europese tijd. Kan mij niet herinneren dat ik dit zelf heb ingesteld? Na aanpassen naar UTC+1 staat de tijd nu goed. Mogelijk staat het bij meer mensen niet goed na de update?
     
    Laatst bewerkt:
    • Like
    Waarderingen: Boertje125

    Boertje125

    Vaste Beantwoorder
    • #9
    testje
    1591793748337.png


    copy/paste lijkt hier nu ook te werken dat is wel top
     

    klusidee ralf

    Administrator
    Admin
    • #10
    Dat van de tijd kan weleens kloppen! Ik zal vanavond proberen de boel voor idereen aan te passen! Bedankt!
     
    • Informatief
    Waarderingen: Kluskoppel

    De Bob

    • #11
    Vraagje
    Ralf, Is de doorlopende reclame uit te zetten, mijn beeld wordt continu gevuld/verstoord met leuke motoren, enz.
     
    Laatst bewerkt:

    rampa

    • #12
    Ik heb me maar opnieuw geregistreerd. Het email adres om een nieuw wachtwoord aan te vragen werd niet herkent. En oud ww werkte niet meer. Terwijl ik hier wel eerdere mails op binnen kreeg. Geen punt, hoor. Ik ben er weer in.
     

    Henk E

    • #13
    Ik had dit forum altijd ingesteld op de berichten van vandaag maar lukt nog niet om dat weer voor elkaar te krijgen.
    En ook ik moet een nieuw wachtwoord maken.
     

    Tiho

    • #14
    Dat werkte bij mij ook niet meer Henk, het zal een andere url zijn waaronder hij nu staat. Ik heb de pagina opnieuw als favoriet opgeslagen en dat werkt gewoon.
     
    H

    Hovenier

    Gast
    • #15
    Voor de update kon ik alle fora in één keer als gelezen markeren, nu kan dat niet meer.

    De Haan
     

    geregistreerd

    • #16
    Als je bovenaan op het pijltje klikt van forums dan klapt er een menu uit. Daar staat het bij.
     

    Fmrama

    • #17
    rampa schreef:
    Ik heb me maar opnieuw geregistreerd. Het email adres om een nieuw wachtwoord aan te vragen werd niet herkent. En oud ww werkte niet meer. Terwijl ik hier wel eerdere mails op binnen kreeg. Geen punt, hoor. Ik ben er weer in.
    Stom, stom, stom....
    Ik had het verkeerde email adres gebruikt. Het werkt weer op mijn oude account. :oops::oops:
     
    • Like
    Waarderingen: klusidee ralf

    De Bob

    • #18
    De Bob schreef:
    Vraagje
    Ralf, Is de doorlopende reclame uit te zetten, mijn beeld wordt continu gevuld/verstoord met leuke motoren, enz.
    Reclame is ook opgelost zie ik. Het is even wennen, maar alles is mooi overzichtelijk geworden.
     
    • Like
    Waarderingen: klusidee ralf

    IJkenhout

    Vaste beantwoorder
    Moderator
    • #20
    Hovenier schreef:
    Voor de update kon ik alle fora in één keer als gelezen markeren, nu kan dat niet meer.
    Twee klikjes nu:
    ScreenHunter 175.jpg


    ScreenHunter 175.jpg
     
    • Like
    Waarderingen: De Haan

    Login

    Je wachtwoord vergeten?
    Nog niet geregistreerd? Registreer nu