Forum beantwoorders

Petersch1

  • #1
Ik mis toch wel een aantal vaste beantwoorders hier op het forum ? Zijn die geblokt of hebben ze de balen van 40000 plus?
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
Dat vind ik persoonlijk een erg indringende en eigenlijk ook privacyverstorende vraag.

Zelf zie ik als beantwoorder van het eerste uur met 14000 plus antwoorden niet zo'n enorme uitdaging meer om hier vragen te beantwoorden, hetgeen niet wil zeggen dat ik een hekel heb aan andere beantwoorders. Heb heus wel eens wat gehad (we zijn nu eenmaal allemaal mensen) maar dat gaat ook weer over.

Maar ik weet wel dat er, naast enkele 'geblokte' beantwoorders, ook een paar zijn die door familieomstandigheden of door druk werk niet meer op het forum komen. Van één weet ik dat nog niet zo lang geleden zijn vrouw overleden is en hij geen motivatie meer kan vinden. En er zijn er beslist meer die iets dergelijks is overkomen (of er zelf niet meer zijn) en daardoor niet meer in staat zijn te reageren.

Daarom zou ik haast willen zeggen: waarom antwoorden mensen hier niet meer? Nou dat gaat je eigenlijk helemaal niets aan!

Ik denk dat je het conflict, dat je blijkbaar hebt met één van de moderatoren hier, alleen maar verergert door dergelijke vragen te stellen en daarmee dus eens lekker af te geven op die persoon.

Het is nu eenmaal zo dat ieder vogeltje zingt zoals ie gebekt is, de een wat meer in de smaak ligt dan de andere. Maar ik weet wel dat degene waar jij op doelt hier massa's werk verricht, alles zonder er een cent voor te vangen. Hij heeft een bepaalde stijl van antwoorden, net zo als ik er eentje heb. De een ligt dat meer dan de ander, die vindt het maar niks. Zo is het overal, ga eens in de politiek kijken...

Als je op dit forum wilt blijven antwoorden, kun je je beter een beetje schikken en de eventuele door jou als minder prettig ervaren reacties een beetje aan je voorbij laten gaan. Dan zul je er veel meer plezier aan hebben dan met dit soort vragen! :wink:
 

Walker

Specialist Deuren en Kozijnen
Moderator
  • #3
Daar sluit ik mij helemaal bij aan. Soms is iemand wat actiever, en soms een tijdje niet. En dan valt het op dit forum nog wel mee.

Een andere reden: Soms is het niveau van de vragen en de toonzetting van de vraagsteller ook dusdanig dat er geen behoefte is om te antwoorden.

Mensen realiseren zich niet altijd dat hier in feite maatwerk geleverd wordt, naar gelang de aangeleverde informatie. Gratis en voor niets, omdat er geen economische belangen achter zitten. Met dank aan het strakke beleid hierin. Zonder dit beleid was het hier een grote vergaarbak geworden, waar een ieder zijn producten probeert te promoten.
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #4
@Petersch1 Ik weet niet waar je op uit ben maar ik zou zeggen steek je energie in wat anders.
Iedereen is hier vrij om vragen te stellen en te beantwoorden.
Er is een moderator team om dat in goede banen te leiden.
Je bent kennelijk een paar keer tegen Jan opgebotst. Ik ga niet verder in op de oorzaken daarvan, dat is hier niet de plek voor. Maar jij hoeft je geen zorgen te maken of er hier vaste beantwoorders zijn geblokt of wat dan ook.
Als je het hier niet bevalt zou ik gewoon een andere plek zoeken.
 

Wgb

Vaste Beantwoorder
  • #5
De beste manier niemand, die hier actief zijn, op zijn bericht reageren.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu